Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Do oglądaczy stanu tech. ze zdjęć POLO

Featured Replies

Napisano

Witam

Wiem, że nie to nic nie warte ale spróbuje.

Jutro idę oglądać takie POLO 1.4 GAZ

Co się wam rzuca ze zdjęć niepokojącego. Mnie niepokoi trochę wytarty prawy uchwyt drzwi ale może te autka tak mają.

Pozdrawiam

Napisano

> Witam

> Wiem, że nie to nic nie warte ale spróbuje.

> Jutro idę oglądać takie POLO 1.4 GAZ

> Co się wam rzuca ze zdjęć niepokojącego. Mnie niepokoi trochę wytarty prawy uchwyt drzwi ale może

> te autka tak mają.

> Pozdrawiam

raczka drzwi to norma w VW

Napisano

Może sie mylę ale

1- mieszek lewarka --- nowy

2-kierownica nowa lub obszyta nie dawno

3-nakładka na pedał sprzęgła wytarta zniszczona

a to znaczy że 1+2+3 = przebieg na 100 % nie prawdziwy

Napisano

> Może sie mylę ale

> 1- mieszek lewarka --- nowy

Sprzedałem niedawno ibizę 6l z 02r, miała 128kkm. Wiek robi swoje i niezależnie od nalotu skóra się przeciera. Zresztą ja nie miałem skórzanej kiery/lewarka.

> 2-kierownica nowa lub obszyta nie dawno

> 3-nakładka na pedał sprzęgła wytarta zniszczona

... Znowu powtórzę, że auto na załączonym obrazku ma 10 lat... I nie jest to klasa premium.

> a to znaczy że 1+2+3 = przebieg na 100 % nie prawdziwy

Fakt, wygląda jakby jeździł wcześniej na taxi, później przerobili go na VANa i wozili meble.

Napisano

> Sprzedałem niedawno ibizę 6l z 02r, miała 128kkm. Wiek robi swoje i niezależnie od nalotu skóra się

> przeciera. Zresztą ja nie miałem skórzanej kiery/lewarka.

> ... Znowu powtórzę, że auto na załączonym obrazku ma 10 lat... I nie jest to klasa premium.

> Fakt, wygląda jakby jeździł wcześniej na taxi, później przerobili go na VANa i wozili meble.

Czyli co zakładasz że przebieg oryginalny !! a tylko o to mi chodziło przecież , a tak z innej beczki za takie pieniądze to nie wymagajmy nówki , sprawdzić przejechać się i jak ok to ok

Napisano

Polówka ma na blacie już prawie 160kkm - i tak, zakładam, że to przebieg oryginalny. Dla mnie to dużo jak na auto tej klasy i z miejsca bym sobie ją darował.

Napisano
  • Autor

> Może sie mylę ale

> 1- mieszek lewarka --- nowy

> 2-kierownica nowa lub obszyta nie dawno

> 3-nakładka na pedał sprzęgła wytarta zniszczona

> a to znaczy że 1+2+3 = przebieg na 100 % nie prawdziwy

Temat zamykamy auto padaka, bite i z przodu i z tyłu i z prawej strony z przodu.

Właściciel tylko powiedział, że VW polo nie spotkam w dobrym stanie.

Szkoda słów.

Pozdr

Napisano

> Temat zamykamy auto padaka, bite i z przodu i z tyłu i z prawej strony z przodu.

> Właściciel tylko powiedział, że VW polo nie spotkam w dobrym stanie.

> Szkoda słów.

> Pozdr

Powiedz mu: a łyżka na to... niemożliwe!

Po prostu chciał wcisnąć i dobrze, że się nie dałeś smile.gif

Co do Polo - kupiłem 2 tygodnie temu, tylko że starsze o parę lat (6N1) 1,4 3D w dobrym(!) stanie. W sumie pierwszy raz kupowałem jakby od siebie (w sensie, że ktoś dbał, a nie jeździł, aż się coś posypie i rokraczy na drodze). Przebieg ponad 160 tys., ale to nie ma być auto do wakacyjnych wojaży tylko do miasta. Dla żony i dla mnie czasami też zlosnik.gif

Blachy dobre, dodatkowo poprzedni właściciel zakonserwował podłogę, więc pod tym względem nie ma się do czego przyczepić smile.gif

Do zrobienia stacyjka (nie zawsze odpala) i biegi (można pomylić łatwo 1-nkę ze wstecznym, bo przeskakuje lewarek). Ale to zdaje się nie są poważne rzeczy.

Pewnie mechanik znajdzie coś jeszcze, ale za 5-tkę chyba trudno znaleźć coś idealnego. Nie mówiąc o klimie i podgrzewanej tylnej części ciała... yikes.gifgrinser006.gif

Także - można coś znaleźć. Ale nie zawsze da się to zrobić szybko albo tak idealnie jakby się wymarzyło. Ale, cierpliwości: są takie auta.

Problem w tym, że jak ktoś takie ma to rzadko sprzedaje, a jeśli już - to kupiec pojawia się błyskawicznie smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.