Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Deska rozdzielcza B7

Featured Replies

Napisano

Zastanawiam się nad zakupem nowego samochodu. Jeździłem B7 znajomego. Wersja Highline. Mam pytanie do użytkowników Passata, czy często coś trzeszczy w deskach rozdzielczych tych samochodów. Bo w egzemplarzu którym jeździłem coś trzeszczało i znajomy mówił, że we wcześniejszym B6 było podobnie. Samochód drogi, aspiruje do klasy Premium. Czy ktoś się z tym spotkał? Co jak kupię taki sam trzeszczący egzemplarz. Czy ktoś miał/ma taki problem. Co na to serwis.

Napisano

Wujek juz ma od paru tys km i zadnego tam trzeszczenia nie slychac .. Samochod jak najbardziej ok.gif (tylko troche za drogi:P)

Napisano

decha trzeszczy jak cholera... podobnie jak tylna roleta stuka o tylną półkę na zimnym silniku. Poprawiali to pare razy, ale pomagało na parę dni.

Na pocieszenie dodam, że zasadniczo to trzeszczenie to w sumie jedyna wkurzająca wada tego samochodu

ps. absolutnie nie rozumiem co niby jest premium w tym samochodzie wink.gif

Napisano

> Wujek juz ma od paru tys km i zadnego tam trzeszczenia nie slychac .. Samochod jak najbardziej

> (tylko troche za drogi:P)

dobije do 20kkm to już się z trzeszczeniem zapozna wink.gif

Napisano

> dobije do 20kkm to już się z trzeszczeniem zapozna

Byc moze biglaugh.gif

Napisano

> dobije do 20kkm to już się z trzeszczeniem zapozna

Masakra jakaś...

W mojej 7 letniej O1, w której był demontowany cały kokpit celem wymiany nagrzewnicy, nic nie trzeszczy. Auto ma przejechane 250kkm wink.gif

Napisano

> Masakra jakaś...

> W mojej 7 letniej O1, w której był demontowany cały kokpit celem wymiany nagrzewnicy, nic nie

> trzeszczy. Auto ma przejechane 250kkm

W teścia passacie B5fl po 210kkm też cichutko i milutko w środku.

Niestety znak czasów - avensis stary, a nowy to też 2 różne auta, oczywiście na niekorzyść nowego.

Napisano

> W teścia passacie B5fl po 210kkm też cichutko i milutko w środku.

> Niestety znak czasów - avensis stary, a nowy to też 2 różne auta, oczywiście na niekorzyść nowego.

Nowe to musi sie jeszcze ułożyc, zrobisz 200tys i bedzie cicho wink.gif

Napisano

> Czy ktoś miał/ma taki problem. Co na to serwis.

hmm u mnie w Ałdi jest ponad 160kkm i zbytnio nic nie trzeszczy spineyes.gif

może jakiś przerabiany passat anglik to był i nie spasowali za dobrze 270751858-jezyk.gif ??

Napisano

> Zastanawiam się nad zakupem nowego samochodu. Jeździłem B7 znajomego. Wersja Highline. Mam pytanie

> do użytkowników Passata, czy często coś trzeszczy w deskach rozdzielczych tych samochodów. Bo

> w egzemplarzu którym jeździłem coś trzeszczało i znajomy mówił, że we wcześniejszym B6 było

> podobnie. Samochód drogi, aspiruje do klasy Premium. Czy ktoś się z tym spotkał? Co jak kupię

> taki sam trzeszczący egzemplarz. Czy ktoś miał/ma taki problem. Co na to serwis.

To moje drugie B7. Trzeszczy coś tam raz po raz.

Napisano

> decha trzeszczy jak cholera... podobnie jak tylna roleta stuka o tylną półkę na zimnym silniku.

> Poprawiali to pare razy, ale pomagało na parę dni.

> Na pocieszenie dodam, że zasadniczo to trzeszczenie to w sumie jedyna wkurzająca wada tego

> samochodu

> ps. absolutnie nie rozumiem co niby jest premium w tym samochodzie

cena

Napisano

> cena

bezdura - może używki cenę trzymają, ale kupując nowe auto to za passata z takim wypasem jak mam zapłaciłem wręcz grosze. Na przykład Mondeo z o wiele gorszym wyposażeniem było 7kpln droższe - a tempomatu niet, ksenonów niet ( z resztą i tak adaptacyjnych niet), radio co nawet mp3 nie czyta, bez rolety elektrycznej i paru innych udogonień.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.