Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

tylny zderzak [AG]miejsce na czujniki

Featured Replies

Napisano

Witam ,orientuje się ktoś czy są w zderzaku miejsca zaznaczone od tyłu na czujniki parkowania .Nie chce na pusto ściągać zderzaka a jak są odciski to by ułatwiło pracę .

Napisano

> Witam ,orientuje się ktoś czy są w zderzaku miejsca zaznaczone od tyłu na czujniki parkowania .Nie

> chce na pusto ściągać zderzaka a jak są odciski to by ułatwiło pracę .

Ciężko powiedzieć czy są jakieś znaczniki, jeśli czujniki występowały jako wyposażenie modelu to mogą być, ale jeśli nawet w opcji nie było możliwości zamówienia czujników to marne szanse żeby tak sobie coś zaznaczali. Najlepiej niech sie odezwie któryś z kolegów który ma dostęp do EPC albo ktoś kto montował czujniki u siebie.

Napisano

Jestem świeżo po montażu "Asystenta Parkowania" Valeo.

Nie zwracałem uwagi na żadne znaki na zderzaku.

Zastosowałem się do zaleceń producenta aby czujniki nie były oddalone od siebie powyżej 45 cm, oraz od podłoża w widełkach: 45 do 65 cm.

Przed wierceniem - poziomicą sprawdziłem na jakiej wysokości ma być oś czujników, aby ich czoła były w płaszczyźnie pionowej(krzywizna zderzaka).

W razie problemów z kątem ( u mnie nie było) w zestawie są trzy komplety tuleji redukujących(5st, 9st, 15st) niewłaściwy kąt.

Napisano
  • Autor

Nie ,no ja to wszystko wiem i poradzę sobie ,zależało mi jedynie na tym aby było jak książka pisze dokładnie w tych miejscach co przewidział A Opel jeśli w ogóle przewidział .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.