Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

No to kto

Featured Replies

Napisano

u nas juz smiga na zimowkach?Ja dzisiaj zalozylem zimowe opony, a wczoraj wymienilem tylne klocki po 87 tys km, a pewnie wytrzymaly by z 3 tys km jeszcze.

Napisano

> u nas juz smiga na zimowkach?Ja dzisiaj zalozylem zimowe opony, a wczoraj wymienilem tylne klocki

> po 87 tys km, a pewnie wytrzymaly by z 3 tys km jeszcze.

Zimówki to ja mam już od 3 tygodni sick.gif ale zimy nie widać... +16C oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

> Zimówki to ja mam już od 3 tygodni ale zimy nie widać... +16C

Ja z przymusu zalozylem bo bede wracal w niedziele do Belgii, a u Niemcow obowiazek jest miec od pazdziernika zimowki, ale wlasnie jak jechalem do Polski to tam bylo +20C.

Napisano

> Ja z przymusu zalozylem bo bede wracal w niedziele do Belgii, a u Niemcow obowiazek jest miec od

> pazdziernika zimowki, ale wlasnie jak jechalem do Polski to tam bylo +20C.

świetny przepis hehe.gif jak nic zakłądajcie i zdzierajcie ..... ale przynajmniej nie ma recesji zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> świetny przepis jak nic zakłądajcie i zdzierajcie ..... ale przynajmniej nie ma recesji

W Belgii, a dokladnie gdzie mieszkam i pracuje, mowia ze nie uzywaja zimowek, bo tam zima jest slaba, -10C i 10cm sniegu zlosnik.gif

Napisano

> u Niemcow obowiazek jest miec od pazdziernika zimowki

W sumie to obowiązku jako takiego nie ma - można dostać mandat za brak zimówek, jeśli będzie padał śnieg, na drodze będzie leżało błoto pośniegowe, itd. Gdy pogoda jest taka jak teraz, to zimówki obowiązkowe nie są. zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> W sumie to obowiązku jako takiego nie ma - można dostać mandat za brak zimówek, jeśli będzie padał

> śnieg, na drodze będzie leżało błoto pośniegowe, itd. Gdy pogoda jest taka jak teraz, to

> zimówki obowiązkowe nie są.

No ja wlasnie podobnie interpretowalem ten przepis, tylko kolega mnie tak nastraszyl.

Napisano
  • Autor

I takie dzis foto pstryklem z komorki

cromag.jpg

Napisano
  • Autor

Kto od nas ma nakladki na progi chromowane i gdzie kupil bo patrzalem u Avanti ale cena mnie przerazila.

Napisano
  • Autor

> Ja mam cos takiego

I u Fiata tez tyle kosztuja czy 2 razy tyle?Teraz widze nie ma ten sprzedawca do sprzedania takich nakladek,

Napisano

> u nas juz smiga na zimowkach?Ja dzisiaj zalozylem zimowe opony, a wczoraj wymienilem tylne klocki

> po 87 tys km, a pewnie wytrzymaly by z 3 tys km jeszcze.

Ja myślę, że do końca tego miesiąca wrzucę zimowe kapcie.

W poniedziałek lub wtorek wymienię oleje w Bravo i Swifcie, a potem uturbianie cieniasa devil.gif.

Napisano

> I u Fiata tez tyle kosztuja czy 2 razy tyle?Teraz widze nie ma ten sprzedawca do sprzedania takich

> nakladek,

Nie wiem niewiem.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.