Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prosba do kolegów z okolic Pruszkowa

Featured Replies

Napisano

Mam fajne autko, tyle ze daleko od Bedzina.

http://otomoto.pl/chevrolet-spark-1-2-lt-jedyny-taki-C18479794.html

czy moge prosic kolegów o pomoc i zerknac co to i skad to.

Chodzi mi o sprawdzenie gdzie był kupiony i jakie jest prawdopodobienstwo przebiegu i oczywiscie zgodnosci lakieru z oryginałem?

Naprawiany moze byc ale nie z czesci pozostałych z innego samochodu lub przystanku w ktory uderzyl waytogo.giffood.gif

Napisano

Jeśli nie bite i stan zgodny z tym co piszą to chyba ktoś sie w cenie pomylił grinser006.gif Jak dla mnie za tak wyposażony woozek z tego roku 27 tysi do jak za darmo. Żeby tylko sie nie okazało, że jest to klasyczne powiązanie prostytucji z muzyką - coś tu qr......a nie gra hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Jeśli nie bite i stan zgodny z tym co piszą to chyba ktoś sie w cenie pomylił Jak dla mnie za

> tak wyposażony woozek z tego roku 27 tysi do jak za darmo. Żeby tylko sie nie okazało, że jest

> to klasyczne powiązanie prostytucji z muzyką - coś tu qr......a nie gra

Tez tak myslalem dlatego w przyszlym tygodniu bedziemy witac nowego czlonka rodziny. Tez uzywka ale po demo.

Zeby było smiesznie w tamim samym kolorze jak jego starszy juz jezdzacy brat Cruze w kolorze misty lake.

Napisano

> Tez tak myslalem dlatego w przyszlym tygodniu bedziemy witac nowego czlonka rodziny. Tez uzywka ale

> po demo.

> Zeby było smiesznie w tamim samym kolorze jak jego starszy juz jezdzacy brat Cruze w kolorze misty

> lake.

Sparka? Ale kolor to jest ohydny, jak sprana bielizna. BTW widzialem sparka na 15kach i wygladal na prawde ladnie.

Napisano
  • Autor

> Sparka? Ale kolor to jest ohydny, jak sprana bielizna. BTW widzialem sparka na 15kach i wygladal na

> prawde ladnie.

wyboru z kolorem w tym przypadku i poprzednim wypadku nie wiele mialem do decydowania - był ten albo zaden.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.