Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lanos autronic al-700

Featured Replies

Napisano

Koledzy ma,ktorys moze lanosa z al-700 i moglby wrzucic screeny ustawien z a-mona?Potrzebuje dla kolegii.Sam mialem autronica,tylko do glowy mi nie przyszlo na dysk gdzies zapisac(a teraz by sie przydalo)

Napisano

Widzę, że nikt nie odpisuje, bo tu nie ma gotowców: każdy silnik jest indywidualny. Ja ci mogę poradzić zrobienie pełnej autokalibracji: benzyna, potem LPG. Program ci wszystko w samochodzie wykryje, co potrzebne: która cewka (różnie gazownicy podłączają, więc gotowiec ci nie przyda się), sonda, potem ustawi wstępnie parametry pracy na LPG. Będziesz miał bazowe ustawienia do ewentualnych poprawek podczas jazd testowych.

Ewentualnie później możesz zapytać na forum o optymalną dla tego silnika (podaj dokładnie jaki silnik!) emulację sondy L/H, gdyby ECM wywalał CE na LPG.

Pozdr.

Napisano

> Widzę, że nikt nie odpisuje, bo tu nie ma gotowców: ...

No właśnie mam wrażenie, że koledze chodzi o typ emulacji, rodzaj cewki i takie podstawowe, żeby wogóle odpalić lpg.

W fiacie punto 2003 1.2 8v jest cewka podwójna i emulacja masą, ale nie mam lanosa i nie podpowiem ...

Napisano

Jak wyżej napisałem, nie trzeba nic wiedzieć, wszystko ustawi się automatycznie.

Pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.