Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

parkowanie, zimowanie motocykla

Featured Replies

Napisano

pytanie kieruję do mieszkających w blokach i nie posiadających garaży bo wtedy wiadomo gdzie motocykle stoją wink.gif

Trzymacie motorki normalnie pod chmurką pod blokiem? czy raczej na parkingach strzeżonych?

Na czas zimy co robicie z maszynami? Odstawia ktoś na zimowanie do firm oferujących takowe usługi? poleci ktoś takie miejsce w Wawie i okolicach?

Napisano

Ja bym w pierwszej kolejności uderzał na kącik warszawski.

Myślę, że znajdzie się uprzejmy kącikowicz gotów poświęcić trochę miejsca w garażu lub w domu.Tylko musicie się jednoznacznie dogadać kto za co odpowiada (zdarzenia losowe) Jak nie - "zimowisko lub parking strzeżony. Najlepiej ubezpieczony.

Cena - mnie by flaszka lub browary zadowoliły.

Jak ogarnę bałagan w piwnicy w domu to mogę pomóc kącikowiczom ze śląska. Ale z tym ogarnianiem to mi zejdzie do następnej zimy...

Napisano

> Odstawia ktoś na zimowanie do firm oferujących takowe usługi?

> poleci ktoś takie miejsce w Wawie i okolicach?

Swego czasu zastanawiałem się, czy taki biznes (dodatkowo oczywiście) by się sam nie kręcił - postawić "szopkę", doprowadzić alarm i heja. grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Ja bym w pierwszej kolejności uderzał na kącik warszawski.

> Myślę, że znajdzie się uprzejmy kącikowicz gotów poświęcić trochę miejsca w garażu lub w domu.Tylko

> musicie się jednoznacznie dogadać kto za co odpowiada (zdarzenia losowe) Jak nie - "zimowisko

> lub parking strzeżony. Najlepiej ubezpieczony.

> Cena - mnie by flaszka lub browary zadowoliły.

> Jak ogarnę bałagan w piwnicy w domu to mogę pomóc kącikowiczom ze śląska. Ale z tym ogarnianiem to

> mi zejdzie do następnej zimy...

pytam ogólnie motocyklistów i przy okazji konkretnych zimowisk zawęziłem do jednego podwórka grinser006.gif

Napisano

> Swego czasu zastanawiałem się, czy taki biznes (dodatkowo oczywiście) by się sam nie kręcił -

> postawić "szopkę", doprowadzić alarm i heja.

hmm na ile byś wyceniał magazynowanie smile.gif ? mam pusty magazyn wink.gif

Napisano

> hmm na ile byś wyceniał magazynowanie ? mam pusty magazyn

NIe wiem - google wypluło mi ok. 80 zł brutto za moto, 60 zł za skuta. niewiem.gif

Napisano

Ja wstawiam do kumpla, do garażu. Szkoda mi trochę sprzęta na trzymanie go pod chmurka, nawet przykrytego plandeką.

Napisano

> NIe wiem - google wypluło mi ok. 80 zł brutto za moto, 60 zł za skuta.

Jak na Warszawe to chyba dobra cena. Jednak żeby to zrobić tak jak ma być to trzeba mieć taki garaż ubezpieczony, chociaż wszystko zależy od spisanej umowy zimowania:) Jak pracowałem w serwisie to braliśmy 70zł za zimowanie w ogrzewanym pomieszczeniu, z alarmem i ubezpieczeniem. Motory stały na stojakach i raz na miesiąc miały ładowane akumulatory. To było w Oświęcimiu więc cena odpowiednio niższa. W domu mogę przezimować za 50zł:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.