Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zmiana z klimy recznej na klimatronic ?? golf 4

Featured Replies

Napisano

mam klime reczna w golfie 4 i zastanawiam sie czy ciezko zmienic to na klimatronika?? jaki to koszt moze byc??

Napisano

> mam klime reczna w golfie 4 i zastanawiam sie czy ciezko zmienic to na klimatronika?? jaki to koszt

> moze byc??

Z gratów potrzeba kompletną obudowę nagrzewnicy, panel sterowania oraz czujnik nasłonecznienia no i ramkę na konsolę. Robota upierdliwa bo trzeba pruć całą deskę rozdzielczą - myślę że na używanych gratach da się zmieścić w 800-1000 PLN, wszystko zależy od tego za ile wyrwiesz w/w podzespoły.

Napisano
  • Autor

> Z gratów potrzeba kompletną obudowę nagrzewnicy, panel sterowania oraz czujnik nasłonecznienia no i

> ramkę na konsolę. Robota upierdliwa bo trzeba pruć całą deskę rozdzielczą - myślę że na

> używanych gratach da się zmieścić w 800-1000 PLN, wszystko zależy od tego za ile wyrwiesz w/w

> podzespoły.

a to ladnie smile.gif nagrzewnica okolo 300zl przez allegro , i panel sterowania niecale 100zl. do tego te czujniki...

jak robota spora to mechanik pewnie sporo tez wezmie wiec widze ze sie nie oplaca z tym grzebac niech sobie jest jakie jest.. i spokoj wink.gif

dzieki waytogo.gif

Napisano

> a to ladnie nagrzewnica okolo 300zl przez allegro , i panel sterowania niecale 100zl. do tego te

> czujniki...

> jak robota spora to mechanik pewnie sporo tez wezmie wiec widze ze sie nie oplaca z tym grzebac

> niech sobie jest jakie jest.. i spokoj

> dzieki

dokladnie gra niewarta swieczki zlosnik.gif

Napisano

> a to ladnie nagrzewnica okolo 300zl przez allegro , i panel sterowania niecale 100zl. do tego te

> czujniki...

> jak robota spora to mechanik pewnie sporo tez wezmie wiec widze ze sie nie oplaca z tym grzebac

> niech sobie jest jakie jest.. i spokoj

> dzieki

U siebie zakładałem klimatronik a wcześniej nie było nic zlosnik.gif roboty jest od hu.a i ciut ciut zwłaszcza z elektryką ale jakoś udało się wszystko ogarnąć i działa ok.gif

Napisano
  • Autor

> U siebie zakładałem klimatronik a wcześniej nie było nic roboty jest od hu.a i ciut ciut zwłaszcza

> z elektryką ale jakoś udało się wszystko ogarnąć i działa

claps.gif no jak sie samemu tobi to warto bo wiesz jak masz wink.gif a jak juz komus zlecasz taka spora robote to moze byc z tego wielka kara.gif

Napisano

> no jak sie samemu tobi to warto bo wiesz jak masz a jak juz komus zlecasz taka spora robote to

> moze byc z tego wielka

IMO warto to zrobić np przy wymianie cieknącej nagrzewnicy, prawie ta sama robota oprócz dorobienia kawałka instalacji elektrycznej.

Napisano
  • Autor

> IMO warto to zrobić np przy wymianie cieknącej nagrzewnicy, prawie ta sama robota oprócz dorobienia

> kawałka instalacji elektrycznej.

dobra informacja waytogo.gif moze sie kiedys przyda wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.