Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1.1 spi dusi się hilfe! podejrzewam lewe powietrze

Featured Replies

Napisano

witam Was mam prośbę żebyście przeczytali moje wypociny, bo trudno zwięźle i merytorycznie niestety mi opisać tą przypadłość, tzn. czasami autko śmiga jak szalone jak na 1.1 serie wręcz trochę nie naturalnie i nawet za minimalnym wciśniętym gazem jest natychmiastowa reakcja, a czasami czuć jakby silnik brał gdzieś powietrze nie tylko z dolotu lub nie miał tak jakby ciśnienia paliwa tzn nie ma tej płynności siły i chęci jakby to opisać po prostu warcy rycy cescy niby wchodzi na obroty( ciężko stwierdzić bez obrotka) a dużo gorzej się rozpędza,trzeba przy tym delikatnie i płynnie operować gazem,bo szybkie gwałtowne naciśnięcie powoduje zdławienie zduszenie,jest to najbardziej widoczne na 1ce gdzie chce się szybko dodać wkręcić motor na obroty a on im więcej gazu tym bardziej się dusi, lub na 5tce przy wjeździe pod górkę naciskając mocniej gaz on się zawiesza nie ciągnie już z łatwością i siłą tylko najlepiej zrzucić na 4kę i delikatnie i płynnie pompować gaz, zatykając otwór łapą w puszce filtra faktycznie czuć, że zasysa ale nie aż tak mocno jak wg mnie powinien bo normalnie można zwiększyć obroty przy czym tak jakby głośniej pracuje silnik, ale nie zdusza się jakby miał zgasnąć, głównie te problemy mulizny były odczuwalne jak jeszcze temperaturki były powyżej 10st,wtedy kompletnie nie miał silnik siły odpalając miało się wrażenie po samym odgłosie, że silnik pracuje głośniej jakoś parska i nie ma jakby tego "ciśnienia" ,a czasami zdarzały się akcje gdzie wieczorem jak było zimniej długo schodził z obrotów po zmianie biegu coś jakby sam sobie dodawał gazu i był tak jakby twardszy pedał gazu przy tym, komp i aku odpinany parę razy na dłużej i nic, nie zauważyłem strasznie większego spalania, żadnych problemów z uruchamianiem oprócz kilku sytuacji które były jeszcze w cieplejsze dni, kilka razy wieczorem odpalił "pomamrotał" przez kilka sek. i zdechł nie mając kompletnie siły pracować, kończąc dodam że budą minimalnie kołysze na wolnych obr. praca silnika nie jest płynna tak jak powinna co najbardziej widać po dźwięku tłumika który czasami"prychnie pierdnie "czy jakoś tak wink.gif, przepraszam za długość oraz składnię i dziękuję wytrwałym za pomoc smile.gif a może ktoś z wawy ma nawet chwilę obkukać 20.GIF

Nikomu nic się nie nasuwa ? frown.gif

Napisano
  • Autor

odłączyłem kabel od pochłaniacza oparów, zaślepiłem gumowy kabel przy kolektorze do którego wchodził niebieski od węglowego i nie zamula już smile.gifciągnie cały czas z taką samą siłą, pytanie mam czy może zostać ten gumowy zaślepiony tak swobodnie sobie czy wyjąć go i skrócić i dopiero zaślepić? a 2 pytanie czy ma tak zostać zaślepiony ten niebieski czy nie?

Napisano

> odłączyłem kabel od pochłaniacza oparów, zaślepiłem gumowy kabel przy kolektorze do którego

> wchodził niebieski od węglowego i nie zamula już ciągnie cały czas z taką samą siłą, pytanie

> mam czy może zostać ten gumowy zaślepiony tak swobodnie sobie czy wyjąć go i skrócić i dopiero

> zaślepić? a 2 pytanie czy ma tak zostać zaślepiony ten niebieski czy nie?

Może tak być ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.