Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wymiana termostatu i uspiony wiatrak

Featured Replies

Napisano

No więc... stwierdzając, ze w mojej jakże cudnej siedemsecie termostat się skichał, bo tylko zimne powietrze leciało do środka, a temp na trasie wynosiła max 60 stopni, postanowiłam wymienić termostat zlosnik.gif Kupiłam wkład.. wymieniłam.. odpowietrzyłam tym wężykiem z boku no i ... nie chce się otworzyć (w domu gotowany był i działał ) fura się gotuje wiatrak śpi, przewód od chłodnicy zimny a reszta ciepła .... Zmieniłam z powrotem, mowie sobie może kupie cały z obudowa.. kupiłam zmieniam. to samo angryfire.gif zmieniłam znów na stary, gdzie niby otwarty cały czas, stoję na światłach a tu stopni 110 a wiatrak dalej śpi mimo, ze termostat otwarty (a wcześniej na tym termostacie wiatrak chodził) no i teraz... czy ja coś źle zrobiłam podczas wymiany tego shitu czy się coś stało? bezpieczniki niby wszystkie okej.. wiec może czujnik? ale mógł się sam z siebie zesrać? :/ kompletnie ręce mi opadają... w ciągu tygodnia rozebrałam i składałam to auto z 5 razy jak nie więcej

hmm.gif

any ideas?

Napisano

Odpinasz wtyczkę od czujnika w chłodni - zwierasz jakimś kabelkiem.

Jeśli wiatrak zastartuje to znaczy ze czujnik padł.

Jeśli wiatrak nie zastartuje to padł.

Sprawdź paluszkiem czy wiatrak luźno się kręci.

Co do układu chłodzenia - sądzę, że jest zapowietrzony buu.gif

Napisano
  • Autor

> Odpinasz wtyczkę od czujnika w chłodni - zwierasz jakimś kabelkiem.

> Jeśli wiatrak zastartuje to znaczy ze czujnik padł.

> Jeśli wiatrak nie zastartuje to padł.

> Sprawdź paluszkiem czy wiatrak luźno się kręci.

> Co do układu chłodzenia - sądzę, że jest zapowietrzony

odpowietrzałam go wszystkim co możliwe hmm.gif węże od nagrzewnicy tez ciągnęłam płyn, (ale niedobry pub2.gif) i leciało cieple później do auta, no ale ten termostat nie chce się otworzyć nie mam pojęcia czemu angryfire.gif

jutro rozbieram go do rosołu i z tym wiatrakiem pokombinuje

Napisano
  • Autor

> A nie masz czasami zasyfionej chłodni?

a wiesz, ze nie wiem biglaugh.gif jutro jak go rozbiorę do naga to zajrzę wszędzie, gdzie mi poleciłeś i zrobię wszystko, co napisałeś. , jak już nic nie znajdę co może być przyczyna to zaczynam pić facepalm%5B1%5D.gif

Napisano
  • Autor

> Mam lekarstwo na te bolączki

> SWAP

a wiesz, ze szukam już dawcy dobrego? ale cieeezko.... icon_eek.gif na razie muszę zimę jakoś przejeździć, a ludzie się na mnie dziwnie patrzą, jak w Piotrkowie Tryb (30 km od ETM) mnie widza z rejestracja ETM jak jadę w rękawiczkach i zapięta kurtka pod szyje hehe.gif

Napisano
  • Autor

> ja mam dobrego dawce

wiem, wiem Ty zawsze wszystko masz najlepsze zlosnik.gifpub2.gif i najpiękniej się zakupy u Ciebie kończą.

a wracając do tematu to możliwe, ze upg.. ? wcale bym sie w sumie nie zdziwiła.

Napisano

Marcin ma 1.1 sprawdzone ale pogadacie sobie na sylwku smile.gif

Napisano

U mnie ostatnio tez niby padł wiatrak, a się okazało po godzinie walki, że padł, ale... kabel i wiatrak nie dostawał prądu. Po szukaniu uwalonej wiązki, poszedłem na skróty i zrobiłem z kolegą nową wiązkę do wiatraka. I działa...

Napisano

> U mnie ostatnio tez niby padł wiatrak, a się okazało po godzinie walki, że padł, ale... kabel i

> wiatrak nie dostawał prądu. Po szukaniu uwalonej wiązki, poszedłem na skróty i zrobiłem z

> kolegą nową wiązkę do wiatraka. I działa...

zrobilem tak samo, bo i tak drut sie czarny zrobil...

Napisano

Podłącz wiatrak do np. bateri od telefonu :D

Ja tak robiłem... jeśli sie obraca to znaczy że czujnik jest walnięty..lub UPG.. lub zapowietrzony układ smile.gif zamiast ciepłego płynu jest wielki bąbel powietrza smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.