Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wycena samochodu

Featured Replies

Napisano

Witam,

moze ktos ostatnio sprzedawal Astre G podobna do mojej lub jest tu ktos kto sie zajmuje handlem samochodami.

Chodzi mi o wycene mojego samochodu... mniej wiecej na ile moglbym liczyc przy jego sprzedazy.. pytanie jest hipotetyczne

ASTRA G

produkcja 12.1999

zakup 3.2000

3drzwiowa

przejechane ok 150000km

kolor zielony

wspomaganie

radio LG z mp3

bez klimy elektrycznych szyb lusterek i centralnego

alarm, wylacznik zaplonu

bdb stan techniczny bez ukrytych wad

stan blacharski db+ ....do poprawki nadkole tylnie

srodek zadbany nie palone

Napisano

dla handlarza odlicz 2-3 tyś, masz furę pewną to sprzedawaj sam, albo odpuść

Napisano

max 8 tysięcy

Napisano

Trochę biedne wyposażenie. We wrześniu kupowałem swoją i za taką możnaby zaśpiewać 8-9 tysięcy.

Napisano

Powiem tak-ostatnimi czasy długo szukałem podobnej asterki i dałem za nią 8tys ale-wiele się od Twojej nie różni po za tym że ma klime, piękne 16 calowe fele i nowe opony. Uważam że to jest duża cena ale tylko dlatego się zdecydowałem że jestem pewien na 1000000% przebiegu auta i stan silnika jak i wnętrza jest nie do opisania-czywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. W innym wypadku za takie auta nie dałbym więcej jak 6tys.

Napisano

> Chodzi mi o wycene mojego samochodu... mniej wiecej na ile moglbym liczyc przy jego sprzedazy..

Twoje auto jest warte tyle za ile kupiec bedzie chcial je kupic hehe.gif

Napisano

Przed 2 tygodniami do Polski przywiozłem AG 1.7DTI kombi 2002r.

-elektryczne szyby

-elektryczne lusterka (podgrzewane)

-automatyczna klimatyzacja

-halogeny

-centralny zamek

-wspomaganie kierownicy

-radio cd/mp3 ( 6 głośników )

-ABS

-skórzana kierownica

-cztery poduszki powietrzne

-alufelgi

-welurowa tapicerka

-relingi

-Immobiliser

-dzielona tylna kanapa z podłokietnikiem

-koła zimowe oraz letnie (prawie nowe)

Auto po opłatach zostało sprzedane za 12300zl.

232 000km w pełni udokumentowane. Wnętrze nie powycierane, nawet przycisk klaksonu bez żadnego zużycia.

Miało wade w postaci rysy na drzwiach oraz głębokiej rysy na zderzaku. Auto 100% bezwypadkowe, oryginalny lakier na wszystkich elementach.

Auto takie jak twoje w dobrym stanie mozna kupić za około 1700euro.

Napisano

> ASTRA G

> produkcja 12.1999

> zakup 3.2000

Mam taką samą bezwypadek, polski salon, tyle że 5 drzwi 1.6 16V i ciut wiecej wypasu bo szyby i lustra w prądzie smile.gif radio Blaupunkt sterowane z kiery, bearlock na skrzynie biegów, alarm z antynapadem, spineyes.gif plastikowe drewno na konsoli środkowej halogeny. Taka wersja Comfort ale bez klimy. Lakier niebieszczański w metaliku gazownia pod maską 4 kółka na zimę gratis , i też nadkola do poprawki. Jak sie orientowałem w temacie niedawno to max 8 tysi na rączkę bym dostał z ogłoszenia. Handlarzyk co mi wrzucił kwit z telefonem za wycieraczkę dawał 5 bo niby musiałby dołożyć i za 7 to max może sprzedać screwy.gif

Przebieg 200 tysi ale jak klyent wink.gif sobie zażyczy niższy żeby miec respekt na dzielni albo nie dostać garem od zona.gifto gratis zrobie jedynkę z przodu

Napisano

Moze sie zastanowisz chwileczke za nim cos napiszesz na ogolnym forum sick.gif

Gdybys byl ciezko myslacy to o ta jedyneczke chodzi screwy.gif

Napisano

> Moze sie zastanowisz chwileczke za nim cos napiszesz na ogolnym forum

> Gdybys byl ciezko myslacy to o ta jedyneczke chodzi

Koles w zartobliwy sposob pisze o sprawach oczywistych i o naszych smutnych realiach hehe.gif

Kilka miechow temu kupowalismy w rodzinie passata na 40 pare tysi i niejedne cuda z VIN wychodzily nawet w tych 4 letnich autkach boje_sie.gif

Napisano

> Moze sie zastanowisz chwileczke za nim cos napiszesz na ogolnym forum

Najlepiej to być swiętszym od papieża. crazy.gif

Ja będę sprzedawał auto z 2 z przodu. Nie ściemniam że ma magiczne 98 tyś i jeździłem nim tylko do kościoła choć tak na prawdę to od paru lat robię nim po 5 tyś rocznie i wiecej sie kurzy w garażu niż jeździ.

Nie mam zamiaru nikogo oszukać. Chyba widzisz różnicę miedzy zatajeniem korekcji celem oszukania klienta i uzyskania za auto wiekszej kasy a zrobieniem jej nowemu właścicielowi (nie handlarzowi bo ten sobie i tak sam poradzi)za jego zgodą i aprobatą?

Poza tym jakie znaczenie ma przebieg w 13 letnim aucie? Chyba tylko symboliczne bo zużycie i stan techniczny jest istotniejszy.

Na sam koniec dodam że to było żartobliwe podejście do tematu ale jak widzę dla kolegi lans na dzielni czy gderliwa zona.gif to pojęcia obce...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.