Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hyundai IX35

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> yhy. I to jeszcze Diesel

Jak działa ta skrzynia ?

Napisano
  • Autor

> to znaczy? W porownaniu do czegos, czy jakie odczucia?

np w porównaniu do automatu toyoty (camry,higlhander)

Napisano

> np w porównaniu do automatu toyoty (camry,higlhander)

6s automatic. hmm.gif. Generalnie wole swojego Kluger/Highlander ale IMVHO to raczej kwestia przyzwyczajenia.

Jednak jedno trzeba ix35 przyznac wlasnie automatic jest chyba najlepsza cecha tego auta.hmm.gif. - idealnie reaguje do sytuacji, nie masz np tego ze zaczynasz jechac pod gorke i nagle 1,2,3 aaaaaaaaaaa zmieniamy na mniejszy bieg.

Napisano

> ktoś jeździł tym autem z automatem ?

Tak automatem jak i manualem. Brak uwag co do automatu. Dość szybki

Napisano
  • Autor

> Tak automatem jak i manualem. Brak uwag co do automatu. Dość szybki

a jak wogóle to auto ? nadaje się do czegoś?

Napisano

> Jednak jedno trzeba ix35 przyznac wlasnie automatic jest chyba najlepsza cecha tego auta.. -

eh no bez przesady - to bardzo fajne auto grinser006.gif

> idealnie reaguje do sytuacji, nie masz np tego ze zaczynasz jechac pod gorke i nagle 1,2,3

> aaaaaaaaaaa zmieniamy na mniejszy bieg.

Dokładnie. co prawda nie mam porównania innymi automatami ale ten przynajmniej nie zaskoczył

mnie jakos negatywnie

Napisano

> a jak wogóle to auto ? nadaje się do czegoś?

co rozumiesz przez "do czegoś" ?

Napisano

> eh no bez przesady - to bardzo fajne auto

mowiac to - Hyundai zmienia charakterystyke zawieszenia i skrzyni na nasze warunki, zlosnik.gif[...]

Fakt auto tanie i pospolite, ale np stajac przed wyborem ix35 to osobiscie ide zostawic kase w .... Hyundaiwink.gif i ide kupic Kia - bardziej mi sie wizualnie podobalizak.gif

> Dokładnie. co prawda nie mam porównania innymi automatami ale ten przynajmniej nie zaskoczył

> mnie jakos negatywnie

Pojezdzi np Captivazlosnik.gifpanic.gif ... tam to doslownie cala

coastguard001.jpg

..biegu szukalizak.gif

Napisano

> Fakt auto tanie i pospolite, ale np stajac przed wyborem ix35 to osobiscie ide zostawic kase w ....

> Hyundai i ide kupic Kia - bardziej mi sie wizualnie podoba

Tutaj modne choc trochę mniej niż Sportage ok.gif Tanie też raczej nie jest ooniee.gif pospolite też nie - powiedziałbym

raczej coraz bardziej popularne zlosnik.gif

Napisano

> Tutaj modne choc trochę mniej niż Sportage

Z ciekawosci popatrzylem na Hyundai PL i shocked.gif. Ze cos takiego jak i10 istniej gdzies czytalem, ale ix20hmm.gifconfused.gif - ciekawe

Tanie też raczej nie jest [...]

Nie ma za bardzo jak porownac bo u mnie jest 2.0l, 2.4l i Diesel 2.0. W PL widzie jakies 1.6l, 1.7 Dieselhmm.gif.

W sumie 2.0l 2WD ktory jest u mnie podstawowy jest pierwszym podobnym modelemhmm.gif - 75,900 PLNhmm.gif vs $25,990 = (93,385.72 PLN - 75,000) = wyglada ze 20k PLN w PL tanszyzlosnik.gif

A ty narzekaszzlosnik.gif

Napisano

> ktoś jeździł tym autem z automatem ?

jezdzilem pare dni tygodniowym automatem z dieslem - przesiadka z kilkuletniego lexa rx400h - ix35 miło mnie zaskoczył - w środku nie wyglądał "jak hyundai" i wogóle sprawiał bardzo dobre wrazenie, zespół napędowy świetnie dawał sobie rade ok.gif drobiazgeim który mnie wkurzał był brak zegarka "na wierzchu" zlosnik.gif

Napisano

> Nie ma za bardzo jak porownac bo u mnie jest 2.0l, 2.4l i Diesel 2.0. W PL widzie jakies 1.6l, 1.7

> Diesel.

no jak a 2,0 CRDi 136 i 184 konie to co ? icon_eek.gif

> W sumie 2.0l 2WD ktory jest u mnie podstawowy jest pierwszym podobnym modelem - 75,900 PLN vs

> $25,990 = (93,385.72 PLN - 75,000) = wyglada ze 20k PLN w PL tanszy

> A ty narzekasz

beztytuuyrd.png

Napisano

> wrazenie, zespół napędowy świetnie dawał sobie rade drobiazgeim który mnie wkurzał był brak

> zegarka "na wierzchu"

zegarek jest na wierzchu zawsze - czy radio włączone czy wyłączone zlosnik.gif

hyundaiix3520crdivs20mp.jpg

hyundaiix3520crdivs20mp.jpg

sznurek

Napisano

> zegarek jest na wierzchu zawsze - czy radio włączone czy wyłączone

> sznurek

"mój" miał fabrycznie wieksze radio kenwooda z navi- tam nie ma zegarka na wierzchu spineyes.gif

Napisano

> no jak a 2,0 CRDi 136 i 184 konie to co ?

No jest, tylko automatic I 4wd, ale chcialem wersje podstawowe porownac. Napewno wymiana $ vs € jest niekorzystna dla EU bo u mnie ceny spadly a w PLN to mi tak prawie dwa razy wychodzi. Tania sie EU zrobila.zlosnik.gif.

Dwa to ze u mnie czesto wersje gola stoi gdzies wysoko w EU zestawieniu pod wzgledem silnika(albo w ogole takiej nie ma) np corolla wersja gola to 1.8l vvti benzyna, w eu z tego co widze takiej brak.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.