Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

brak naliczania prędkości sej 2003

Featured Replies

Napisano

witam

sprawa jest taka że w zeszłym roku mój kochany braciszek puknął silnikiem tak że rozwaliło blok i właśnie taką pierdułke jak impulsator od skrzyni

jedyne co mi zostało to przewód po tym, dobrałem po długości przewodu , ponieważ są meskie i żeńskie dłuższe krótsze impulsatory mój jest z tym dłuższym

po założeniu zaczeło to wszysto pracować i naliczać za 2 dni wariowało podnosiło sie do 20 i nie szło dalej za dzień chodziło już dobrze, zrobiłem niecały 1k do wczoraj i znowu zaczeło wariować góra dół aż padła i do dzisiaj nie wstaje

jaka to może być przyczyna

kable sprawdzałem i nie widać przetarć impulsator też jest cały panic.gif

Napisano

> witam

> sprawa jest taka że w zeszłym roku mój kochany braciszek puknął silnikiem tak że rozwaliło blok i

> właśnie taką pierdułke jak impulsator od skrzyni

> jedyne co mi zostało to przewód po tym, dobrałem po długości przewodu , ponieważ są meskie i

> żeńskie dłuższe krótsze impulsatory mój jest z tym dłuższym

> po założeniu zaczeło to wszysto pracować i naliczać za 2 dni wariowało podnosiło sie do 20 i nie

> szło dalej za dzień chodziło już dobrze, zrobiłem niecały 1k do wczoraj i znowu zaczeło

> wariować góra dół aż padła i do dzisiaj nie wstaje

> jaka to może być przyczyna

> kable sprawdzałem i nie widać przetarć impulsator też jest cały

ja obstawiam slimak w skrzyni

Napisano
  • Autor

szkoda że nie zwróciłem uwagi na to jak składałem silnik ale rzeczywiście jak oderwał impulsator to razem z łepkiem od ślimaka i teraz czeka mnie rozebranie skrzyni albo klejem złączyć

szlak mnie trafi od tych kosztów

Napisano

> szkoda że nie zwróciłem uwagi na to jak składałem silnik ale rzeczywiście jak oderwał impulsator to

> razem z łepkiem od ślimaka i teraz czeka mnie rozebranie skrzyni albo klejem złączyć

Nie musisz rozbierać skrzyni.Cały napęd szybkościomierza jest przykręcony jedną śrubką M6.

A ślimak kosztuje 23zł.

Chyba,że szlag trafił plastikowe koło,które napędza ślimak.Wtedy niestety trzeba rozłożyć skrzynię.

Napisano

> Nie musisz rozbierać skrzyni.Cały napęd szybkościomierza jest przykręcony jedną śrubką M6.

> A ślimak kosztuje 23zł.

> Chyba,że szlag trafił plastikowe koło,które napędza ślimak.Wtedy niestety trzeba rozłożyć skrzynię.

Mam takie pytanko a czy taki impulsator z sc bendzie do skrzyni z 1.2 pasował bo ja mam jeszcze linke co się wiecznie zrywa i ile takie cos kosztuje.

Napisano

> Mam takie pytanko a czy taki impulsator z sc bendzie do skrzyni z 1.2 pasował bo ja mam jeszcze

> linke co się wiecznie zrywa i ile takie cos kosztuje.

Będzie pasował.Impulsator w ASO kosztuje 145zł,używka 50 zł. Ale musisz jeszcze wymienić licznik i pociągnąć kabelki.

Napisano

> Będzie pasował.Impulsator w ASO kosztuje 145zł,używka 50 zł. Ale musisz jeszcze wymienić licznik i

> pociągnąć kabelki.

Alicznik z czego mi podejdzie do mojego zeby cos może wyciąc lub wymienic licznik z 700tki

Napisano

> Licznik musi być z sc. Nie było liczników na impulsator w cc.

da się samą tarcze znaczy sie sirodek wmontowac w licznik cc

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.