Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mata grzewcza fotela - co kupić?

Featured Replies

Napisano

Chciałbym żonie zamontować podgrzewanie fotela lub foteli do Yarisa. Ale nie chcę kupić maty nakładanej na siedzenie, tylko coś, co włożę pod oryginalną tapicerkę. Na co powinienem patrzyć? Kupić z dowolnego auta, byle wymiary pasowały, czy też może kupić matę nakładaną na fotel i z niej wyciągnąć elementy grzewcze? Albo jeszcze jakoś inaczej?

Napisano

> Chciałbym żonie zamontować podgrzewanie fotela lub foteli do Yarisa. Ale nie chcę kupić maty

> nakładanej na siedzenie, tylko coś, co włożę pod oryginalną tapicerkę. Na co powinienem

> patrzyć? Kupić z dowolnego auta, byle wymiary pasowały, czy też może kupić matę nakładaną na

> fotel i z niej wyciągnąć elementy grzewcze? Albo jeszcze jakoś inaczej?

Niedawno szukałem dla siebie i znalazłem taki komplet uniwersalnych.

Napisano

> Niedawno szukałem dla siebie i znalazłem taki komplet uniwersalnych.

Założyłeś? I jak sie sprawują.Czy przy montażu były problemy z ułożeniem mat ?

Napisano

> Założyłeś? I jak sie sprawują.Czy przy montażu były problemy z ułożeniem mat ?

Nie kupiłem jeszcze bo się zebrać nie mogęzlosnik.gif

Napisano

> Założyłeś? I jak sie sprawują.Czy przy montażu były problemy z ułożeniem mat ?

prawdopodobnie ja mam takie (patrząc na pstryczki, przekaźnik i resztę osprzętu) u zony w meśku, sprawuje się znakomicie, żonka zadowolona bardzo zlosnik.gifok.gif

Napisano

> prawdopodobnie ja mam takie (patrząc na pstryczki, przekaźnik i resztę osprzętu) u zony w meśku,

> sprawuje się znakomicie, żonka zadowolona bardzo

Z wypowiedzi wnioskuje,że sam nie zakładałeś.....

Napisano

> Z wypowiedzi wnioskuje,że sam nie zakładałeś.....

No nie, przyjechało z tym od Niemców, ale tak jak napisałem pstryczki, kostki, przekaźnik i kabelki wyglądają identycznie więc istnieje duże prawdopodobieństwo że to to samo

Napisano

> No nie, przyjechało z tym od Niemców, ale tak jak napisałem pstryczki, kostki, przekaźnik i kabelki

> wyglądają identycznie więc istnieje duże prawdopodobieństwo że to to samo

Rozumiem to,ale mi chodzi głównie o strone techniczno - manualną montażu.I ewentualne problemy.

Chciałem do swojej Avenis dać bo kobicie wiecznie zimno w aucie jest.A oryginalne są nie do zdobycia.

Napisano

> Rozumiem to,ale mi chodzi głównie o strone techniczno - manualną montażu.I ewentualne problemy.

Jedyny problem to rozebranie tapicerki a to zależy od auta, jak stwierdzisz że to za trudne to poszukaj tapicera samochodowego który zna się na rzeczy i włoży Ci maty bo podłączenie to już prosta sprawa

> Chciałem do swojej Avenis dać bo kobicie wiecznie zimno w aucie jest.A oryginalne są nie do

> zdobycia.

Będzie Cię całowała za te grzanie love_4.gif mojej też jest wiecznie zimno i jest bardzo szczęśliwa z tego wynalazku zlosnik.gif

Napisano

> Niedawno szukałem dla siebie i znalazłem taki komplet uniwersalnych.

Za tyle to można kupić używany fotel z podgrzewaniem do większości aut yikes.gif

Napisano

> Za tyle to można kupić używany fotel z podgrzewaniem do większości aut

A na co mu używany fotel (używana mata) i na dodatek bez osprzętu ?? niewiem.gif

Napisano

> Za tyle to można kupić używany fotel z podgrzewaniem do większości aut

Biorąc pod uwagę ,że moje fotele mają niecały miesiąc i 700km przejechanych to rzeczywiście kupowanie starych wypierdzianych i wygniecionych foteli to deal życiazlosnik.gif

Pomijam juz kwestię ,że dostać podgrzewany fotel do mojego auta i w takim samym kolorze to graniczy z cudem. Tu za troche ponad 300 mam dwa grzane zydelki .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.