Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fiat stilo, audio

Featured Replies

Napisano

Witam 20.GIF

Koledzy jest sprawa. Mianowicie posiadam w swoim stilo radio takie jak w tej aukcji KLIK. Dodatkowo posiadam skrzynkę basową i wzmacniacz z poprzedniego samochodu. Jako, że leży to na półce i się kurzy postanowiłem wykorzystać to w swoim nowym tyłkowozie. Troszkę zgłębiłem temat i wiem, że radyjko które posiadam nie ma wyjścia na wzmacniacz nie seryjny. No i właśnie tutaj jest do Was pytanie, bo ja nie mam bladego pojęcia jak wykonać instalację na etapie połączenia radio-wzmacniacz, by to wszystko z sobą współpracowało, a dodatkowo nie pobierało nie potrzebnie prądu z samochodu kiedy jest nie używane

Napisano

> Witam

> Koledzy jest sprawa. Mianowicie posiadam w swoim stilo radio takie jak w tej aukcji KLIK.

> Dodatkowo posiadam skrzynkę basową i wzmacniacz z poprzedniego samochodu. Jako, że leży to na

> półce i się kurzy postanowiłem wykorzystać to w swoim nowym tyłkowozie. Troszkę zgłębiłem

> temat i wiem, że radyjko które posiadam nie ma wyjścia na wzmacniacz nie seryjny. No i właśnie

> tutaj jest do Was pytanie, bo ja nie mam bladego pojęcia jak wykonać instalację na etapie

> połączenia radio-wzmacniacz, by to wszystko z sobą współpracowało, a dodatkowo nie pobierało

> nie potrzebnie prądu z samochodu kiedy jest nie używane

zeby podłączyc głośniki potrzebujesz cudo o nazwie "Konwerter sygnału głośniki/RCA". a reszte to chyba wiesz? kable z prądem plus bezpiecznik, wzbudzenie z radia kabelek o nazwie sterowanie anteną.

a w ogóle tu masz wszystko ładnie rozpisanie: klik

Napisano

Jest taka kostka wpinana do radia od tyłu z której normalnie wychodzą 2 komplety chinch-y i remote także wszystko masz jak w nieseryjnym radiu wink.gif Ostatnio kupiłem takową do seryjnego radia w bravo wink.gif

Napisano
  • Autor

> zeby podłączyc głośniki potrzebujesz cudo o nazwie "Konwerter sygnału głośniki/RCA". a reszte to

> chyba wiesz? kable z prądem plus bezpiecznik, wzbudzenie z radia kabelek o nazwie sterowanie

> anteną.

> a w ogóle tu masz wszystko ładnie rozpisanie: klik

dzięki za podpowiedź, będę szukał konwertera, aczkolwiek na allegro nie ma nic pasującego do stilona. Może masz namiary na jakiś dobry sklep gdzie takie cudo dostanę?

PS. poradnik już wcześniej widziałem i dla kogoś kto nie zna się na tych rzeczach jest ok.gif

Napisano
  • Autor

> Jest taka kostka wpinana do radia od tyłu z której normalnie wychodzą 2 komplety chinch-y i remote

> także wszystko masz jak w nieseryjnym radiu Ostatnio kupiłem takową do seryjnego radia w

> bravo

namiary na sklep gdzie takową dostałeś jeśli można to poproszę

Napisano

> namiary na sklep gdzie takową dostałeś jeśli można to poproszę

pierwsze z brzegu

oczywiście że pasuje, z jednej strony podłączasz wyjscie głośników z radia, chinche na wzmak. ok.gif

Napisano
  • Autor

widziałem to, aczkolwiek wszystkie wejścia głośnikowe są zajęte poprzez podłączone seryjne głośniki i nie chciałbym ingerować w ich instalację. Bardziej chodziło mi o to co napisał kolega daro89

Napisano

> widziałem to, aczkolwiek wszystkie wejścia głośnikowe są zajęte poprzez podłączone seryjne głośniki

> i nie chciałbym ingerować w ich instalację. Bardziej chodziło mi o to co napisał kolega daro89

Coś takiego http://www.google.pl/imgres?q=chinch+rad...&ved=1t:429,r:18,s:103 Zakupione w Nowym Elektroniku i śmiga wink.gif

Napisano
  • Autor

no to trzeba będzie zawitać u mnie do elektronika zlosnik.gif

Napisano

> no to trzeba będzie zawitać u mnie do elektronika

Zobacz tylko w swoim radiu czy to podejdzie o ile się nie myle jest to 6 pinów od lewej patrząc tak żeby to bylo nad wtyczkami zasilania i głośnikowymi wink.gif

Mi w 2 radiach to zadziałało także u Ciebie też powinno

Napisano
  • Autor

muszę poszukać pewnego rysunku gdzie była rozpiska pinów z wyjścia na wzmak

Napisano

> Zobacz tylko w swoim radiu czy to podejdzie o ile się nie myle jest to 6 pinów od lewej patrząc tak

> żeby to bylo nad wtyczkami zasilania i głośnikowymi

> Mi w 2 radiach to zadziałało także u Ciebie też powinno

TYLKO żeby dawac rady trzeba sie troche znac jesli w twoim to zadzialalo nie znaczy że w kazdym innym fiucie zadziala .

Nawigacja nie ma wyjscia na chincze

Napisano
  • Autor

> TYLKO żeby dawac rady trzeba sie troche znac jesli w twoim to zadzialalo nie znaczy że w kazdym

> innym fiucie zadziala .

> Nawigacja nie ma wyjscia na chincze

a czy kolega przeczytał cały wątek czy tylko wybrane posty?

Napisano

> a czy kolega przeczytał cały wątek czy tylko wybrane posty?

czytac jeszcze potrafie gorzej z pisaniem

Napisano
  • Autor

najwyraźniej nie dokładnie przeczytałeś

Napisano

> TYLKO żeby dawac rady trzeba sie troche znac jesli w twoim to zadzialalo nie znaczy że w kazdym

> innym fiucie zadziala .

> Nawigacja nie ma wyjscia na chincze

Zadne radio w stilo czy to kaseta, cz cd czx nawi nie ma aktywnego wyjscia cincz. tylko konwerter podlaczany pod wyjscia glosnikowe bedzie dzialal.

Napisano
  • Autor

jak rzucisz dobrą cena za skrzynkę i wzmak to może się dogadamy

Napisano
  • Autor

> Zadne radio w stilo czy to kaseta, cz cd czx nawi nie ma aktywnego wyjscia cincz. tylko konwerter

> podlaczany pod wyjscia glosnikowe bedzie dzialal.

masz coś takiego założone u siebie?

Napisano

> masz coś takiego założone u siebie?

Tak, mam. jakies najtansze z allegro. dziala ok.

Napisano
  • Autor

jak nie wymyślę nic innego to będę też musiał tak zrobić, swoją drogą zastanawiam się nad wtykami do seryjnego wzmaka który zakładają w aso

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.