Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Auto zarejestrowane jako zabytek.

Featured Replies

Napisano

... ofc na żółtych blachach. Załóżmy hipotetycznie że nabyłem i chcę

przerejestrować na zwykłe (białe) Da się to przeprowadzić ?

Napisano

> Szukajka gryzie?

> Pozdrawiam BAS

A przeczytałes co tam pisze??

Przerejestrowanie z żółtych na żółte i jedno słowo padło że nie da się na białe. tymczasem sa jakieś tam sposoby ale trudna procedura z zabytkiem. Dlatego do zabawy nie kupuje się auta na żółtych

Napisano

> A przeczytałes co tam pisze??

Tak, przeczytałem co jest napisane w tamtym wątku.

> Przerejestrowanie z żółtych na żółte i jedno słowo padło że nie da się na białe. tymczasem sa

> jakieś tam sposoby ale trudna procedura z zabytkiem. Dlatego do zabawy nie kupuje się auta na

> żółtych

Z tamtego wątku jasno wynika, że nie da się.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> Tak, przeczytałem co jest napisane w tamtym wątku.

> Z tamtego wątku jasno wynika, że nie da się.

> Pozdrawiam BAS

Dlatego nie zgadzam się z tamtym tematem. jako dowód podam klasę historyczną w gsmp i fakt że conajmniej 2 auta były na żółtych a sa już na białych. Jest konflikt z konserwatorem jak auto jeździ w sporcie. Tyle że podobno po pierwsze jest to kosztowne, a po drugie czasochłonne bokonserwator musi wydac opinie że auto wcale nie jest zabytkiem, a najprościej podając % nieorginalnych czesci

Napisano

> Dlatego nie zgadzam się z tamtym tematem. jako dowód podam klasę historyczną w gsmp i fakt że

> conajmniej 2 auta były na żółtych a sa już na białych. Jest konflikt z konserwatorem jak auto

> jeździ w sporcie. Tyle że podobno po pierwsze jest to kosztowne, a po drugie czasochłonne

> bokonserwator musi wydac opinie że auto wcale nie jest zabytkiem, a najprościej podając %

> nieorginalnych czesci

Chcesz powiedzieć, że da się autko "wyciągnąć" z żółtych blach na białe, wymieniając części na skutek usterki na nieoryginalne, jednocześnie nie popadając w konflikt z konserwatorem, który w takiej sytuacji najpewniej zażąda przywrócenia autka do stanu oryginalnego?(tylko pytam)

Pozdrawiam BAS

Napisano

> Chcesz powiedzieć, że da się autko "wyciągnąć" z żółtych blach na białe, wymieniając części na

> skutek usterki na nieoryginalne, jednocześnie nie popadając w konflikt z konserwatorem, który

> w takiej sytuacji najpewniej zażąda przywrócenia autka do stanu oryginalnego?(tylko pytam)

> Pozdrawiam BAS

Nie mówie o konserwatorze który za pomoc w ratowaniu zabytków stwierdzi że auto jednak nie jest orginalne w odpowiedniej liczbie %

Napisano

przy procesie rejestracji pytałem o taką sytuacje rzeczoznawce i powiedział mi ze nie ma takiej możliwości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.