Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zbieżność E30.

Featured Replies

Napisano

Cześć,

Niedawno wymieniałem magiel, drążki i zostało mi zrobić zbieżność.

Jak to ustawić, żeby było dobrze na pojeżdżawki? Seryjnie, czy coś tam można zakombinować, żeby było lepiej.

Na marginesie dodam, że wszelkie mody E30 powinno sie zaczynać od dołożenia tylnego staba. U mnie buda jest z 316, wiec seryjnie nie było. Po dołożeniu: inne auto! Chyba najbardziej miarodajny mod i najlepszy w kategorii cena/poprawa prowadzenia.

Napisano

A co chcesz osiągnąć? Co teraz jest nie tak?

Napisano
  • Autor

> A co chcesz osiągnąć? Co teraz jest nie tak?

Generalnie nie tak jest, ze zbieznosc jest ustawiona na oko po wymianie magla, wiec zrobic ja musze tak czy tak.

Osiagnac chce lepsze prowadzenie w zakretach, ale tak zeby dalo sie tez jechac na wprost smile.gif

Napisano

> Osiagnac chce lepsze prowadzenie w zakretach, ale tak zeby dalo sie tez jechac na wprost

mówisz zbyt ogólnie. jeszcze raz: co jest nie tak z tym prowadzeniem w zakrętach teraz?

jest nadsterowny, podsterowny, nerwowy, powolny.... nie wiem co jeszcze. Wybierz sobie i powiedz co ci się nie podoba wtedy można będzie zmieniać.

Bo jakbym ci powiedział teraz: "zrób tył rozbieżnie", to się może okazać że to działa tylko na mój samochód i przy moich preferencjach.

Napisano
  • Autor

> mówisz zbyt ogólnie. jeszcze raz: co jest nie tak z tym prowadzeniem w zakrętach teraz?

> jest nadsterowny, podsterowny, nerwowy, powolny.... nie wiem co jeszcze. Wybierz sobie i powiedz co

> ci się nie podoba wtedy można będzie zmieniać.

> Bo jakbym ci powiedział teraz: "zrób tył rozbieżnie", to się może okazać że to działa tylko na mój

> samochód i przy moich preferencjach.

Nie jestem Ci w stanie odpowiedzieć, bo auto ma całkowicie nowy setup w zawiasie i nie bylo jeszcze prawie jezdzone, a planuje wybrac sie na jakas pojezdzawke dopiero w tym miesiacu (po zbieznosci).

Tylu narazie nie ruszam, zreszta giecie belki nie jest zbyt precyzyjne, chodzi mi o przod.

Napisano

Ustaw serię i wtedy zobaczysz czego Ci brakuje.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.