Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Skup szkód OC

Featured Replies

Napisano

Jest sobie na giełdzie AK ogłoszenie...

Na czym to polega hmm.gif czy coś ryzykuję udzielając pełnomocnictwa itp... niewiem.gif wszelkie rady mile widziane wink.gif

Napisano

od po prostu zarabia w ten sposób-nie koniecznie musi być od razu oszustem i myślę, że wszystko legal.

Napisano

> od po prostu zarabia w ten sposób-nie koniecznie musi być od razu oszustem i myślę, że wszystko

> legal.

Przeglądając Motokącik zauważyłem wątpliwości kolegi.

Proponowana przeze mnie operacja jest w 100% legalna i firmowana przez legalnie działającą firmę:

MOTOKLINIKA s.c. Janusz Borowik Tomasz Karpiński

ul. Kleeberga 29

15-691 Białystok

NIP: 966-197-95-86

Oprócz wykupu wierzytelności w postaci szkód OC zajmujemy się prowadzeniem spraw, ich likwidacją oraz wypożyczaniem samochodów zastępczych na potrzeby szkód OC. wink.gif

To tyle celem wyjaśnienia i rozwiania niepewności... ok.gif

Napisano

Tak naprawdę te wszystkie Twoje "slogany reklamowe" bardziej zniechęcają i dają do myślenia, że to wałek niż zachęcają...

Quote:

KASA LEZY NA DNIE SZUFLADY - WYSTARCZY ODNALEZC NUMER SZKODY...

Opisz rzetelnie na czym to polega, skończ z naganianiem tanimi hasłami, a na pewno więcej osób się zgłosi - w tym ja, bo mam 3 takie sprawy, w których wiem, że dostałem grosze...

Napisano

> Tak naprawdę te wszystkie Twoje "slogany reklamowe" bardziej zniechęcają i dają do myślenia, że to

> wałek niż zachęcają...

> Quote:

> KASA LEZY NA DNIE SZUFLADY - WYSTARCZY ODNALEZC NUMER SZKODY...

> Opisz rzetelnie na czym to polega, skończ z naganianiem tanimi hasłami, a na pewno więcej osób się

> zgłosi - w tym ja, bo mam 3 takie sprawy, w których wiem, że dostałem grosze...

Zeuss nie ściemnia. Kumpel miał wypadek na motocyklu z nie swojej winy. Z OC sprawcy wypłacili za szkodę, natomiast on zwrócił się do firmy działającej podobnie, jak firma Zeussa. Zaoferowali mu wyciągnięcie dużo wyższego odszkodowania z ubezpieczalni, w zamian za 25% odstępnego tegoż odszkodowania. Było warto, bo firma ta wywalczyła jeszcze 7 tys.zł, a wstępnie kolega dostał za motocykl około 3 tys.zł.

Napisano

Ciekawostka jest taka, że ja nie obiecuję więcej - ja proponuję od ręki więcej - ryzyko przenoszę na siebie a klient dostaje kasę od razu.

Napisano

Wiesz... mnie reklamy paluszków i podpasek też wkur...ją - co nie znaczy, że atakuję kogokolwiek.

Nie będę tutaj robił szumu - wszystko jest na "giełdzie"...

Dalsze pytania - polecam [email protected]

A skoro piszesz, że miałeś kilka zdarzeń, to jednak mam rację, że Twoje pieniądze leżą na dnie szuflady.... zlosnik.gif

Odezwij się na mail, na pewno coś razem osiągniemy. ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.