Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

check engine sie zapalił

Featured Replies

Napisano

W skrócie PII 1.2 8v miało drobną stłuczkę przy czym rozłączyła się sonda lambda za katalizatorem. 10km zrobiłem bez układu wydechowego facepalm%5B1%5D.gif Po poskładaniu wydechu podpięciu sondy check dale się pali crazy.gif Konieczne jest skasowanie błędu ? Czy sam powinien zgasnąć ?

Napisano

trzeba kompa podpiac

ps.jak chcesz to moge Ci skasowac bledy

Napisano
  • Autor

> trzeba kompa podpiac

> ps.jak chcesz to moge Ci skasowac bledy

Bardzo chętnie skorzystam zlosnik.gif Odezwę się koło piątku bo i tak najwcześniejszy możliwy termin to sobota angryfire.gif

Napisano

> W skrócie PII 1.2 8v miało drobną stłuczkę przy czym rozłączyła się sonda lambda za katalizatorem.

miałem niedawno podobny problem z tym, że coś nie banglała sonda przed katem... Wizyta w ASO, oczyścili, wymienili wiązkę przewodów i jest ok aha check engine się świeciło przez pół dna a potem samo zgasło ale i tak w ASO skasowali błędy...

Napisano

> Bardzo chętnie skorzystam Odezwę się koło piątku bo i tak najwcześniejszy możliwy termin to

> sobota

mowisz ze sobota uuu to raczej next tydzien od poniedzialku bo w sobote na weekend jade na zakopane wiec ciezko bedzie cokolwiek zrobic sick.gif

poza tym to zapraszam

Napisano

PODPINAM:

po wymianie wydechu na nówkę sztukę zapala się dosyć często właśnie kontrolka oink.gif

trochę to dziwne bo zauważyłem zbieżność z naciskaniem hamulca.. czy tylko moja fanaberia ze hamulec ma wpływ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.