Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Peugeot 207 1.6 HDI

Featured Replies

Napisano

Witam

czy jest ktoś posiadaczem 207 1.6 HDI 90 KM zastanawiam sie nad zakupem i miałbym kilka pytań jak sie sprawuje ten silniczek

Napisano

mam ten silnik w Partnerze,

rewelacji nie ma, ale radę daje... grinser006.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Witam

> czy jest ktoś posiadaczem 207 1.6 HDI 90 KM zastanawiam sie nad zakupem i miałbym kilka pytań jak

> sie sprawuje ten silniczek

mam przelatane od nowości 115tys km bez problemów. Na gwarancji przy 20tys wymieniona cieknąca pompa wody wraz z całym rozrządem oraz kilka osłon termicznych katalizatora bo się urywały i brzęczały.

a tak to tylko przeglądy co 20tys i najmniejszych problemów.

ja mam SW i z ciężką nogą nie spalił mi więcej niż 7L/100km, ale poniżej 5.5 też nigdy nie zszedłem. średnio zawsze oscyluję w okolicy 6.5L

Napisano

ja mam podobny zestaw użytkowany smile.gif tylko zamias aygo jest 107 smile.gif i też jestem z łodzi i też nie narzekam smile.gif

207SW mam już ponad rok z sinikiem 1.6 hdi 92km fap z PowerBoxem (auto z końca 2010) do tej pory jedyny wydatek "ponad program" to klocki przy 29k km.

Najlepiej oddaje to fakt z poniższego obrazka...

426486_328796630504397_100001221892671_1011897_612955454_n.jpg

Napisano

> ja mam podobny zestaw użytkowany tylko zamias aygo jest 107 i też jestem z łodzi i też nie

> narzekam

> 207SW mam już ponad rok z sinikiem 1.6 hdi 92km fap z PowerBoxem (auto z końca 2010) do tej pory

> jedyny wydatek "ponad program" to klocki przy 29k km.

> Najlepiej oddaje to fakt z poniższego obrazka...

Baaaaandyta u mnie maks na wyświetlaczu było marne 1620...

BTW jak kupowałem swojego klekota gościu z salonu opowiadał że córka wozi się właśnie 90 konną wersją 207 i potrafi więcej zrobić km na zbiorniku niż moje wozidło, fakt że 308 jest cięższa niż 207, ale wcześniej miałem przyjemność jeździć 308 w wersji 90 konnej i faktycznie za tydzień użytkowania byłem zaskoczony spalaniem, z dynamiką też nie było źle.

Napisano

29tys? fju fju...

u mnie średnio klocki wytrzymują 20tys. chociaz ostatenie jakie były założone razem z nowymi tarczami wytrzymują juz grubo ponad 20tys i zostało ich jeszcze połowę!!! ale za to strasznie buczą przy hamowaniu co mnie trochę irytuje buu.gif

ostatnio dopadła mnie awaria klimy. dziurawa chłodnica...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.