Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stłuczka

Featured Replies

Napisano

Niestety.....chwila nieuwagi i booooooooom crazy.gif Na szczęście prędkość znikoma więc straty też małe ok.gif

th_Zdjcie0269.jpg

Z kierowniczką drugiego auta bez zbędnych scen spisaliśmy oświadczenie i pojechaliśmy ok.gif Największa wioska, że całość miała miejsce 40 m od mojego domu facepalm%5B1%5D.gif

Wizyta w zakładzie blacharsko-lakierniczym "Młotek i przecinak" palacz.gif

th_Zdjcie0270.jpg

th_Zdjcie0271.jpg

Efekt końcowy ok.gif Niestety dysponowałem tylko pastą lekko ścierną. Przy najbliższej sposobności poprawie to czymś mocniejszym ok.gif

th_Zdjcie0272.jpg

Mały bonusik na pocieszenie ok.gif

th_Zdjcie0273.jpg

Napisano

Sądząc po kracie wlotu powietrza z diesla (w 1.4) to nie pierwsza stłuczka Twojego auta wink.gif

Napisano
  • Autor

> Sądząc po kracie wlotu powietrza z diesla (w 1.4) to nie pierwsza stłuczka Twojego auta

A nie wpadłeś na to, że mogłem ją zainstalować od tak? grinser006.gif Kratka od diesla według mnie jest zdecydowanie ładniejsza od oryginalnie montowanej w 1.4 ok.gif Kupiłem więc dieslowską na allegro i zainstalowałem wink.gif

Napisano

Ta wersja wydawała mi się dużo mniej prawdopodobna. Dla mnie uroda kratki wlotowej ma trzeciorzędne znaczenie... byle mi wróble nie wpadały pod maskę. hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Ta wersja wydawała mi się dużo mniej prawdopodobna.

A jednak grinser006.gif

Dla mnie uroda kratki wlotowej ma trzeciorzędne

> znaczenie... byle mi wróble nie wpadały pod maskę.

Ja zwracam uwagę na takie szczegóły ok.gif Zresztą gust jest jak wiadomo co.... smile.gif

Napisano

mi też się ten dieslowski mniej podoba, przypomina mi ładę samarę i poloneza (zdaje się że miałeś - moze to dlatego?)

a dla mnie najlepiej to wogóle bez tych chromów :

20110421180nogrill.jpg

tu wyżej zdjęcie jak sprayowałem ten grill farba połyskujacą (chociaż "srebra" potem były założone)

Napisano
  • Autor

> mi też się ten dieslowski mniej podoba, przypomina mi ładę samarę i poloneza (zdaje się że miałeś -

> moze to dlatego?)

Nic mi o tym nie wiadomo cfaniaczek.gif

> a dla mnie najlepiej to wogóle bez tych chromów :

> tu wyżej zdjęcie jak sprayowałem ten grill farba połyskujacą (chociaż "srebra" potem były

> założone)

Mi się podoba też takie rozwiązanie http://www.agauto.sk/pl/detail/przednia-atrapa-chodnicy-bez-znaczka-218.html ok.gif Niestety chromowana listwa psuje efekt sick.gif

Napisano

> Nic mi o tym nie wiadomo

a to sorry

> Mi się podoba też takie rozwiązanie

> http://www.agauto.sk/pl/detail/przednia-atrapa-chodnicy-bez-znaczka-218.html Niestety

> chromowana listwa psuje efekt

właśnie, ale tą listwe można odkręcić, albo nakleić na niej folię "w kolorze", ja tak mam - ale niestety nie dysponuję zdjeciem żeby pokazać.

Napisano
  • Autor

> a to sorry

> właśnie, ale tą listwe można odkręcić, albo nakleić na niej folię "w kolorze", ja tak mam - ale

> niestety nie dysponuję zdjeciem żeby pokazać.

Tylko czy maska w miejscu mocowania tej listwy nie posiada przypadkiem przetłoczenia?

Napisano

> Tylko czy maska w miejscu mocowania tej listwy nie posiada przypadkiem przetłoczenia?

posiada, no ale można je zaszpachlować,

rewp.jpg

ale ja radzę na poczatek folie na listwę.

27564790012large.jpg

Napisano

> Ta wersja wydawała mi się dużo mniej prawdopodobna. Dla mnie uroda kratki wlotowej ma trzeciorzędne

> znaczenie... byle mi wróble nie wpadały pod maskę.

W Epice też wymieniałem dla kaprysu skromny.gif

Napisano
  • Autor

> posiada, no ale można je zaszpachlować,

> ale ja radzę na poczatek folie na listwę.

Opcja dwa wydaje się bardzo kusząca hmm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.