Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jak podłoczyc chip pomocy??

Featured Replies

Napisano

żadne zdjęcie nie śmiga.

Napisano

o widzę że kolega chce mieć za...iste spalanie kosztem prawie zerowego przyrostu mocy grinser006.gif

Napisano

> o widzę że kolega chce mieć za...iste spalanie kosztem prawie zerowego przyrostu mocy

oj tam odrazu zerowe zlosnik.gif w sumie jak by nie patrzeć jak w dużym fiacie wyciągałem ssanie na full pod górke to szedł lepiej zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

tutaj jest taka sama zasada (wpinając rezystor miedzy czujnikiem powietrza oszukujesz komputer -w sęsie czujnik powietrza podaje mu temperature w granicy -100stopni a komputer próbuje coś z tym zrobić i podlewa benzyny na max (oto cała tajemnica zwiazana z tym czipem - wiec jest sens go zakladać ? )

Napisano

Na forum BMW swego czasu sprzedawali magiczne czerwone przyciski z mocą.25KM dawał taki jeden przycisk. Zastanawiałem się nawet,czy nie kupić sobie od razu 4 szt.100KM więcej,to nawet i nitro niepotrzebne cfaniak.gif

Napisano

> kupiłem chip ktory każą podłaczyc pod czujnik temperatury i powietrza to znaczy wpiąc sie tym

> chipem miedzy ten kabel tylko ktory to jest prosze o pomoc

> http://imageshack.us/phot...p1010358iu.jpg/

> http://imageshack.us/phot...p1010359ux.jpg/

> http://imageshack.us/phot...eztytuuvdl.png/

Po pierwsze, to się naucz linki wklejać, ale to nieistotne.

Posłuchaj dobrej rady i daj sobie z tym siana. Masz dwie opcje tego jak to zadziała:

1. Bardzo zaniży odczyty temperatury, to spowoduje albo mały przyrost mocy spowodowany dolaniem, albo zamulenie. Do tego będziesz miał spalanie o jakim Ci się nawet nie śniło ok.gif

2. Lekko zaniży odczyty temperatury. Chwilowo to może dać przyrost mocy spowodowany lekkim dolaniem, ale po paru(dziesięciu) kilometrach autoadaptacja otrzeźwieje i efekt będzie zero. Do tego Ci się rozjadą te auto-korekcje. Możesz oczywiście wyłączyć adaptację jak potrafisz, albo odłączyć sondę. W wypadku odłączenia sondy już bez chipa możesz poczuć przyrost mocy, więc po co się w to ładować?

Napisano

> albo zamulenie. Do tego będziesz miał spalanie o jakim Ci się nawet nie śniło

> 2. Lekko zaniży odczyty temperatury. Chwilowo to może dać przyrost mocy spowodowany lekkim

> dolaniem, ale po paru(dziesięciu) kilometrach autoadaptacja otrzeźwieje i efekt będzie zero.

> Do tego Ci się rozjadą te auto-korekcje. Możesz oczywiście wyłączyć adaptację jak potrafisz,

> albo odłączyć sondę. W wypadku odłączenia sondy już bez chipa możesz poczuć przyrost mocy,

> więc po co się w to ładować?

Coś o tym wiem, padła mi sonda i spalanie na poziomie 12 litra, po załozeniu nowej do dziś sie stabilizuje spalanie zlosnik.gif

Napisano

> Coś o tym wiem, padła mi sonda i spalanie na poziomie 12 litra, po załozeniu nowej do dziś sie

> stabilizuje spalanie

to ja muszę chyba sonde sprawdzić bo u mnie spalanie ponad 10/100 to standard

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.