Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[G] Halogeny przeciwmgielne

Featured Replies

Napisano

Witam,

Już trochę poszukałem i poczytałem na forum i widzę ze różne z nimi bywa w przypadku jakbym chciał je zamontowac, W zderzaku nie ma nawet zaślepek a pytanie te kieruję do użytkowników tzw. G-Classików z Gliwic. Jak w tym konkretnym przypadku wygląda kwestia instalacji do halogenów? Czy coś takiego istnieje czy trzeba robic wszystko od podstaw?

Napisano

Zobacz czy masz piny w gnieździe bezpiecznika F2.12 (7-my w górnym rzędzie w skrzynce) i w gnieździe przekaźnika K4 (3-ci od prawej w najwyższym rzędzie w skrzynce). Jeśli masz, to istnieje duże prawdopodobieństwo, że masz całą instalację, albo przynajmniej część w kabinie do gniazda w ścianie grodziowej.

Napisano

W moim "G clasiku",halogeny są fabryczne.Wydaje się iż stosowanie różnych wiązek do takiego samego auta,podnosiło by koszty,więc istnieje duże prawdopodobieństwo iż instalację posiadasz.Ale mogę się mylić hmm.gif.

Napisano
  • Autor

> Zobacz czy masz piny w gnieździe bezpiecznika F2.12 (7-my w górnym rzędzie w skrzynce) i w

> gnieździe przekaźnika K4 (3-ci od prawej w najwyższym rzędzie w skrzynce). Jeśli masz, to

> istnieje duże prawdopodobieństwo, że masz całą instalację, albo przynajmniej część w kabinie

> do gniazda w ścianie grodziowej.

Piny są ok.gif a reszta jak na zdjęciu, natomiast przy zderzaku nie znalazłem żadnych luźnych wtyczek tak więc można sądzic że instalacji nie ma frown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.