Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

linki lewarka zmiany biegów...

Featured Replies

Napisano

Wyrąbała mi się główka w lince zmiany biegów (spada z kulki na wybieraku) no i chciałem kupić nową...

Skrzynie mam 6speed (punto 1) a lewarek został z cc sportinga (wciskany wsteczny).

Na allegro ciężko znaleźć linki do cc ale są za to do seicento:

http://allegro.pl/oryginal-linka-linki-zmiany-biegow-fiat-seicento-i2186967245.html

Sprzedający jednak napisał mi, że żadna z tych linek nie będzie do mnie pasowała i do cc linka kosztuje 300zł yikes.gif|

czy ktoś już przerabiał ten temat? bo jak na moje oko to te linki powinny być takie same w cc 1.1 spi i w sc 1.1 spi ale może się mylę

Napisano

W CCS 1.1 SPI i w SC 1.1 SPI ssa inne linki - roznia sie mozowaniem linki od strony lewarka. Do CCS sa strasznie drogie linki, najlepiej kupic linki + kosz z SC i zmienic, wtedy wszystko gra. Ale ja teztak kiedys mialem ze mi zeskakiwala linka z kulki na wybieraku (obstawiam że chodzi o tą przód-tył) i wystarczy ją żabą ścisnąć trochę (końcówkę linki) i wtedy nałożyć na siłę na kulkę. Trzyma mi tak już naprawde kupe czasu i żadnych problemów

Napisano
  • Autor

> W CCS 1.1 SPI i w SC 1.1 SPI ssa inne linki - roznia sie mozowaniem linki od strony lewarka. Do CCS

> sa strasznie drogie linki, najlepiej kupic linki + kosz z SC i zmienic, wtedy wszystko gra.

> Ale ja teztak kiedys mialem ze mi zeskakiwala linka z kulki na wybieraku (obstawiam że chodzi

> o tą przód-tył) i wystarczy ją żabą ścisnąć trochę (końcówkę linki) i wtedy nałożyć na siłę na

> kulkę. Trzyma mi tak już naprawde kupe czasu i żadnych problemów

no i chyba tak zrobię bo 300zł to ja nie dam za jedną linkę... dziwne to trochę jest bo do wszystkich fiatów linki są od 50 do 100zł a do ccs'a za 300:/

Napisano

> wystarczy ją żabą ścisnąć trochę (końcówkę linki) i wtedy nałożyć na siłę na

> kulkę.

nałożyć, ścisnąć opaską plastikową samozaciskową - "tyrtyrką" i się nie przejmować

Napisano
  • Autor

> nałożyć, ścisnąć opaską plastikową samozaciskową - "tyrtyrką" i się nie przejmować

Miałem w ten sposób to do tej pory ale opaska powodowała, że biegi dziwnie wchodziły więc daruje to sobie i ścisnę tą końcówkę...

Napisano

> Miałem w ten sposób to do tej pory ale opaska powodowała, że biegi dziwnie wchodziły więc daruje to

> sobie i ścisnę tą końcówkę...

moze kupic koncowke z ta nakladka z linki z seja i dac zakuć na twoja linke.

W pyskowicach zakuwaja linki, dorabiaja linki roznego rodzaju wiec powinni opanowac temat

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.