Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z chłodzeniem w cc 700

Featured Replies

Napisano

Witam,

mam problem z chłodzeniem mianowicie stary termostat odmówił chyba współpracy więc nie zastanawiając się go wymieniłem. Problem nie zniknął termostat nadal się nie otwiera i nie daje płynu na chłodnice. Poza tym układ chłodzenia strasznie się zasysa i raz nawet rozrusznik nie miał siły ruszyć. dopiero po odkręceniu korka przy zbiorniku z płynem odpalił. Proszę o pomoc bo już jestem zielony. Pozdrawiam

Napisano

> nie miał siły ruszyć. dopiero po odkręceniu korka przy zbiorniku z płynem odpalił. Proszę o

> pomoc bo już jestem zielony. Pozdrawiam

To wymień korek na zbiorniczku wyrównawczym

Napisano

> Poza tym układ chłodzenia strasznie się zasysa i raz nawet rozrusznik

> nie miał siły ruszyć. dopiero po odkręceniu korka przy zbiorniku z płynem odpalił.

UPG ?

Ubywa Ci płynu ?

Napisano

> Witam,

> mam problem z chłodzeniem mianowicie stary termostat odmówił chyba współpracy więc nie

> zastanawiając się go wymieniłem. Problem nie zniknął termostat nadal się nie otwiera i nie

> daje płynu na chłodnice. Poza tym układ chłodzenia strasznie się zasysa i raz nawet rozrusznik

> nie miał siły ruszyć. dopiero po odkręceniu korka przy zbiorniku z płynem odpalił. Proszę o

> pomoc bo już jestem zielony. Pozdrawiam

Też bym obstawiał UPG miałem kiedyś podobny przypadek zasysało płyn ze zbiorniczka po odkręceniu korka w zbiorniczku wyrównawczym płyn wracał do odpowiedniego poziomu przyczyną była uszczelka pod głowicą tylko ze wtedy jeszcze zaczynał konkretnie dymić z wydechu .

Napisano

Ja przerabiałem dwa razy temat upg w 700, i właśnie w jednym z tych przypadków musiałem po przyjeździe odkręcać korek zbiorniczka. W innym wypadku ciśnienie wepchnęło płyn do cylindra i rano rozrusznikowi było ciężko obrócić. A jak odpalił to przez moment chodził na jednym garze.

Napisano
  • Autor

> Też bym obstawiał UPG miałem kiedyś podobny przypadek zasysało płyn ze zbiorniczka po odkręceniu

> korka w zbiorniczku wyrównawczym płyn wracał do odpowiedniego poziomu przyczyną była uszczelka

> pod głowicą tylko ze wtedy jeszcze zaczynał konkretnie dymić z wydechu .

przyczyny identyczne a co z nieotwierającym się termostatem? to też będzie skutek tego zasysania przez UPG?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.