Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zestaw głośnomówiący :)

Featured Replies

Napisano

Cześć,

powiedzcie mi czy podłącze taki zestaw do fabrycznego radia:

ZESTAW

Ewentualnie jakie problemy napotkam poza zdjęciem panelu smile.gif

pozdrawiam!

Napisano

> Cześć,

> powiedzcie mi czy podłącze taki zestaw do fabrycznego radia:

> ZESTAW

> Ewentualnie jakie problemy napotkam poza zdjęciem panelu

> pozdrawiam!

Tak, podłączysz zestaw do radia, ale nie poprzez mini iso tylko poprzez iso. Czyli gdy będziesz rozmawiał to na wyświetlaczu radia nie będzie napisu phone i nie będzie ono działało w tym trybie.

> Ewentualnie jakie problemy napotkam poza zdjęciem panelu

Którego?

Napisano

> Tak, podłączysz zestaw do radia, ale nie poprzez mini iso tylko poprzez iso. Czyli gdy będziesz

> rozmawiał to na wyświetlaczu radia nie będzie napisu phone i nie będzie ono działało w tym

> trybie.

Niby dlaczego ? Mam starszy model tej motorli i dziala jak nalezy. Telefon dzwoni, radio przestawia sie w tryb PHONE (napis na wyswietlaczu). W tym modelu powinno byc identycznie.

Napisano

> Niby dlaczego ? Mam starszy model tej motorli i dziala jak nalezy. Telefon dzwoni, radio przestawia

> sie w tryb PHONE (napis na wyswietlaczu). W tym modelu powinno byc identycznie.

Tak, ale żeby się radio przełączało w tryb phone to musisz podpiąć sygnał mute z centralki do radio poprzez kostkę mini iso.

Napisano

> Tak, ale żeby się radio przełączało w tryb phone to musisz podpiąć sygnał mute z centralki do radio

> poprzez kostkę mini iso.

Zaden problem, jesli kostki nie ma w zestawie mozna cos poszukac. Ewentualnie jak u mnie dolutowac kable do pinow w radiu (nie chcialo mi sie szukac kostki).

Czyli sie da tylko trzeba odpowiednio podlaczyc.

Napisano

jeżeli masz CN+ to mute trzeba sobie samemu wygrzebać z radia. Mam nadzieję, że nie będzesz miał echa jak jak jest u tego mega dennego producenta który niedługo pewnie upadnie. Z głowy wywaliłem nazwę producenta bo szkoda miejscew pamięci ale to producent z finlandii. Problem polego na niewłaściwe interpretacji protokołów BT i wiele nowoczesnych telefonów łączy się z echem dla rozmówcy. Oczywiście ten denny producent ma to gdzieś.

pozdrawiam

Napisano

Ten denny producent wypuścił na rynek kilka modeli zestawów głośnomówiących a każdy jest inny i ocena jedną miarą nie ma zastosowania. waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.