Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kawasaki zr7 czy Suzuki Bandit

Featured Replies

Napisano

Który motor lepszy na naukę? Planuje kupić swój pierwszy w życiu motor i mam już upatrzone dwa egzemplarze. Który motor bedzie lepszy? Kawasaki czy suzuki? Obie sztuki są z 2001r.

Napisano

> Który motor lepszy na naukę? Planuje kupić swój pierwszy w życiu motor i mam już upatrzone dwa

> egzemplarze. Który motor bedzie lepszy? Kawasaki czy suzuki? Obie sztuki są z 2001r.

ile masz cm i kg?

wzialbym sv650 od 2003 roku ale jak z tych dwóch to bym wział bandita.

Napisano
  • Autor

> ile masz cm i kg?

> wzialbym sv650 od 2003 roku ale jak z tych dwóch to bym wział bandita.

181cm/75km

sv już byłem oglądać chyba z 5 i mam dość robienia tras przez pół polski aby oglądać szroty. Te są na miejscu i stan jest bdb, jedynym minusem na bandita to 67tyś przebiegu, ale przebieg i historia w 100 % pewna

Napisano

A ja brałbym zr 7 , mimo swojej wagi 230 kg dobrze sie go prowadzi , ciągnie od dołu i źle nie wygląda. Jedyny minus to częsta regulacja zaworów (regulacja płytkami ) w bandim regulacja śrubami . Polecam strone mojekawasaki.pl

Napisano

> Który motor lepszy na naukę? Planuje kupić swój pierwszy w życiu motor i mam już upatrzone dwa

> egzemplarze. Który motor bedzie lepszy? Kawasaki czy suzuki? Obie sztuki są z 2001r.

zaden z tych dwoch ale jesli juz to bandit

Napisano

Myślę że bandit z wielu powodów będzie lepszym wyborem. Przebiegu się nie bój, większość motocykli w Polsce ma takie przebiegi, tylko właściciele żyją w błogiej nieświadomości.

Napisano

> ale który bandit bo są chyba z cztery

5

400, 600, 650, 1200, 1250

Napisano

Leff dal Ci juz wlasciwie wyczerpujaca odpowiedz. Zaden z wymienionych nie nadaje sie na perwszy motocykl.

To tak jak bys zdak wlasnie PJ i kupil sobie auto seri WRC

aby uczyc sie nim jezdzic.

wink.gif

Napisano

> Leff dal Ci juz wlasciwie wyczerpujaca odpowiedz. Zaden z wymienionych nie nadaje sie na perwszy

> motocykl.

> To tak jak bys zdak wlasnie PJ i kupil sobie auto seri WRC

> aby uczyc sie nim jezdzic.

Poczekaj, zaraz wpadnie mistrz od VFRki kupionej za 2000 złotówek, na której to uczył się jeździć no.gif

Napisano

> Poczekaj, zaraz wpadnie mistrz od VFRki kupionej za 2000 złotówek, na której to uczył się jeździć

He, he, kazdy palacy zna jednago palacego cale zycie conajmniej dwie paczki fajek dziennie, obecnie jest w wieku 90 lat i niema raka pluc biglaugh.gifrotfl.gifzlosnik2.gif

Szlachetne wyjatki sie zdarzaja rotfl.gif wtedy prosze o foty przedniej opony biglaugh.gif

wink.gif

Napisano

> He, he, kazdy palacy zna jednago palacego cale zycie conajmniej dwie paczki fajek dziennie, obecnie

> jest w wieku 90 lat i niema raka pluc

> Szlachetne wyjatki sie zdazaja wtedy prosze o foty przedniej opony

yyy a czemu przedniej ?

wink.gif

Napisano

> yyy a czemu przedniej ?

Zamykajac tylna niekoniecznie przednia jest zamknieta.

wink.gif

Napisano

> Zamykajac tylna niekoniecznie przednia jest zamknieta.

nie rozumiem dalej ...

ale ...powiem Ci że dziwna sprawa ... :D

u mnie w cebuli bieżnik skończył się tylko na środku w tylnej ... reszta jest nóweks confused.gifconfused.gifconfused.gif

Napisano

> u mnie w cebuli bieżnik skończył się tylko na środku w tylnej ... reszta jest nóweks

miszcz prostej clown.gif

Napisano

> miszcz prostej

Ja po dzisiejszej jeździe stwierdzam, że mocne składanie się w zakręt którego nie znamy to rosyjska ruletka... sick.gif

Dziury, łaty na łacie, żwir, olej... miarkę przebrał poprzeczny uskok zaraz za środkiem zakrętu oink.gif Na szczęście przed zakrętem zacząłem manipulować przy kasku i siła rzeczy trochę odpuściłem prędkość/złożenie - inaczej pewnie wypadłym na przeciwny pas

oslabiony.gif

Napisano
dlatego nie skladam sie mocno w zakrety, ktorych nie znam, wole stracic punkty szacunku niz zycie. Droga to nie tor
Napisano

> dlatego nie skladam sie mocno w zakrety, ktorych nie znam, wole stracic punkty szacunku niz zycie.

> Droga to nie tor

I tak nalezy trzymac !

wink.gif

Napisano

> nie rozumiem dalej ...

Opona przednia jest wezsza, ma wiec inny promien. Tylna jest szersza i latwiej dochodzi sie do jej krawedzi. Jezeli wiec zamkniesz tylka to na przedniej zawsze masz kilka milimetrow wolnego.

Aby zamknac przednia msisz bardziej sie zlozyc, co na drodze publicznej wcale nie jest latwe, zwroc uwage, co napisal Leff.

wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.