Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

No to w koncu kupilem ;)

Featured Replies

Napisano

No i w koncu po roku poszukiwan kupilem moto ktore spelnia moje oczekiwania w 90% (brakujace 10% to szprychowane kola wink.gif ) czyli bordowe Kawasaki Zephyr 750

z1.jpeg

przejechalem sie przez miasto narazie (od sprzedawcy do mnie) i powiem ze idzie jak burza wink.gif

mozna zazdraszczac... czy cos wink.gif

Napisano

Gratulacje , napisz coś więcej o nim - ile takie cudo kosztowało

Napisano

> No i w koncu po roku poszukiwan kupilem moto ktore spelnia moje oczekiwania w 90% (brakujace 10% to

> szprychowane kola ) czyli bordowe Kawasaki Zephyr 750

> przejechalem sie przez miasto narazie (od sprzedawcy do mnie) i powiem ze idzie jak burza

> mozna zazdraszczac... czy cos

No no, fajny sprzęcior!

Jaki to rocznik?

Napisano

nie wiem jak inni ale ja zazdraszczam smile.gif

podaj wiecej informacji

podoba mi sie ten zefirek ale mam prawie 2 metry wzrostu i boje sie, ze bedzie za maly crazy.gif

Napisano

> nie wiem jak inni ale ja zazdraszczam

> podaj wiecej informacji

> podoba mi sie ten zefirek ale mam prawie 2 metry wzrostu i boje sie, ze bedzie za maly

Kumpel Twojego wzrostu jak siadł kiedyś na mojego grata to wyglądał jakby siedział na psie biglaugh.gif

Napisano

> Kumpel Twojego wzrostu jak siadł kiedyś na mojego grata to wyglądał jakby siedział na psie

pozostaje mi chyba tylko Transalp albo V-storm

Napisano

> pozostaje mi chyba tylko Transalp albo V-storm

Inny kumpel (też słusznego wzrostu) jeździł z kolei GSX-Rem 750 i nie narzekał specjalnie na ilość miejsca, więc może warto pogodzić się z komicznym wyglądem i przymierzyć do jakiejs mniejszej maszyny tongue.gif

Napisano

> ... i powiem ze idzie jak burza

hm, ale to nie jest jego zadaniem:)

no gdyby miał szprychy i był 1100 palacz.gif

graty

Napisano

> No i w koncu po roku poszukiwan kupilem moto ktore spelnia moje oczekiwania w 90% (brakujace 10% to

> przejechalem sie przez miasto narazie (od sprzedawcy do mnie) i powiem ze idzie jak burza

Zed Rulez.

Ładna sztuka.

Napisano
  • Autor

> Gratulacje , napisz coś więcej o nim - ile takie cudo kosztowało

1995 rocznik, 5kpln wypatrzony na allegro (sprzedajacy z WRC). Pierwsza jazda w piatek po pracy - super, ale slabo palil :/ , sprzedawca zaoferowal dolozyc nowy akumulator wiec dalem zadatek i umowilem sie na sobote. W sobote pojechalem i po zalozeniu nowego akumulatora ... tylko cyka :/ ... rozebralismy z poprzednim wlascicielem go na miejscu i wyszlo ze skonczyly sie szczotki w rozruszniku wink.gif i znowu sprzedawca powiedzal - ok, zrobie. I dzisiaj telefon ze JEST GOTOWE :D

no i bylo wink.gif

odkupilem jeszcze gmole (nowki sztuki) i przejechalem sie przez miasto wink.gif

wrazenia.... ehhh.... w porownaniu do sprzetow ktorymi jezdzilem wczesniej (250CC i max 26KM) to po prostu potwor wink.gif

zrobilem niby 20km ale micha mi sie ciagle cieszy wink.gif

co do wymiarow, mam 186cm i mocno 'misiowaty' (tak kolo 125kg wagi) jestem, i dla mnie lekko maly (na zephyr 550 ktory ogladalem to wogole uszy miedzy kolanami mialem wink.gif ), ale juz znalazlem regulowane podnozki, planuje pogrubic kanape o jakis 1-2cm i powinno byc ok wink.gif

ps. a kolorystycznie pasuje do mojego bordowego bravo :D

Napisano
  • Autor

> hm, ale to nie jest jego zadaniem:)

oj tam, oj tam wink.gif brak obycia wiec niedelikatny ruch manetka i sie jakos tak szybko momentalnie zrobilo smile.gif ... nie to co na pierdzidelkach smile.gif

> no gdyby miał szprychy i był 1100

od 1996 roku 750 mialy szprychowe... a co do 1100, wiem ze na 'pierwsze' moto litr to podstawa :D , ale jakos mnie to nie kreci wink.gif

siedzialem na takim 1100 i powiem ze nieproporcjonalny jakis taki... rama niemal identyczna jak w 750 a piec wielki. Poza tym czytalem ze ogolnie motocykl nie przystaje mozliwosciami do parametrow 1100 (piec jest za duzy dla tej ramy/zawieszenia/hamulcow)

Napisano

> 1995 rocznik, 5kpln wypatrzony na allegro (sprzedajacy z WRC).

Najlepsze motocykle są z Wrocławia! :-)

Napisano
  • Autor

> Najlepsze motocykle są z Wrocławia! :-)

wszystko jest najlepsze z Wrocławia, ale akurat motocykle to preferuje jednak z Japonii :D

Napisano

> wszystko jest najlepsze z Wrocławia,

Dobra, nie rozpędzaj się...

> ale akurat motocykle to preferuje jednak z Japonii :D

eeetm

Napisano
  • Autor

> Dobra, nie rozpędzaj się...

cfaniaczek.gif

> eeetm

a samochody tylko włoskie :D

Napisano

Nie

Pozostaje Ci GS wink.gifok.gif

Napisano
  • Autor

Varadero, TDM, DL, i pewnie cale mnostwo innych... i nie zapominaj ze ma byc wygodnie, a to ze wygladasz na moto tak a nie inaczej... sprawa wtorna wink.gif

Napisano

claps.gif chyba go oglądałem na allegro... dla mnie zephyr jest idealnym moto - klasycznym, nie plastikowym. Żona obiecała mi takiego w prezencie....niestety dopiero na 40 urodziny, czyli muszę jeszcze chwilę zaczekać. Do tego czasu będę miał już garaż dla niego, więc odpadnie problem z garażowaniem zlosnik.gifzlosnik.gif

ładna sztuka ok.gifok.gif

Napisano

No zazdraszczam

ale i witam w klubie, ja się bujam 550 waytogo.gif

Napisano

Gratuluje pieknego klasyka nakeda. Cudeńko jak moja yamaszka smile.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Żona obiecała mi takiego w prezencie....niestety dopiero na 40 urodziny,

hmmm.. ja dostałem na 40-kę Virażkę 535 wazniak.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.