Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W końcu znalazłem genialny środek - kosmetyka

Featured Replies

Napisano

Ufff...

Z natury jestem leniuchem, raczej nie spędzam wielu godzin przy polerowaniu, pastowaniu, czyszczeniu autka wink.gif

Jednak za namową Kolegi MavGT, który wprowadzil mnie w wieeelki swiat autodetailingu postanowilem poszykac jakiegos srodka dla leniwców smile.gif

Podczas pobytu w Szczecinie trafilem na firme, która jest przedstawicielem marki AutoBrite - dostałem jakieś próbki, ktore postosowałem...

Jedna z próbek była zatutowana: To Seal & Protect - środek przeznaczony do zabezpieczania powierzni ktory można stosować jako Quick Detailer smile.gif Po zastosowaniu okazało sie, ze jest genialny - swietnie odpycha wode i utrzymuje sie na lakierze bardzo długo smile.gif

Dzieki niemu mogłem oszczedzac na myjniach bo aby pozbyc sie brudu wystarczylo splkac autko woda yay.gif

W zeszlym tygodniu kupilem dla siebie i braciszka po sztuce 0.5l zlosnik.gif a dzis poleciałem wyprobowac biglaugh.gif

Zrobiłem filmik porównawczy dla AKowiczów:

th_M4H07744.jpg

Na autko 2 miesiace temu nakladalem Collinite 8-cos tam wink.gif lewa strona jest umyta, prawa umyta i pokryta To Seal & Protect AutoBrite smile.gif

Sorki za jakosc i szumy grinser006.gif

a tu juz maska:

th_M4H07748.jpg

Świetnie sie kropelkuje i jako srodek po umyciu autka jak znalazl - po zastosowaniu probki kropelkowal mi jakies 2-3 miesiace smile.gif

to-seal-protect-synthetic-paint-sealant-500ml-3312-p.jpg

Minusy tez musza byc...

Cena - 75zł - ale sadze za zaoszczedze na myjniach grinser006.gif oraz, ze na dluzej starczy zlosnik.gif

aaaa wraz z zamowieniem dostalem od dystrybutora nowe probki yay.gif lubie taka obsluge biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> Mail do dystrybutora to jak rozumiem [email protected] ?!

foch.gif

nie podaje specjalnie nazwy dystrybutora aby reklamy nie robic zlosnik.gif

nawiasem to przydalby sie jakis kacik kosmetyczny, gdzie mozna by bylo dzielic sie poradami oraz polecac i niepolecac produktów smile.gif

teraz szukam czegos trwałego do miekkich plastikow we wnetrzu - poleciłby ktos cos smile.gif

Napisano

> nie podaje specjalnie nazwy dystrybutora aby reklamy nie robic

> nawiasem to przydalby sie jakis kacik kosmetyczny, gdzie mozna by bylo dzielic sie poradami oraz

> polecac i niepolecac produktów

> teraz szukam czegos trwałego do miekkich plastikow we wnetrzu - poleciłby ktos cos

Nielsen Finesse waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> Nielsen Finesse

nie jest tłusty po nałożęniu? nie świeci sie jak plak? hmm.gif

Napisano

> nie podaje specjalnie nazwy dystrybutora aby reklamy nie robic

> nawiasem to przydalby sie jakis kacik kosmetyczny, gdzie mozna by bylo dzielic sie poradami oraz

> polecac i niepolecac produktów

> teraz szukam czegos trwałego do miekkich plastikow we wnetrzu - poleciłby ktos cos

wrzuc mi plis namiary na priv

co do kacika - masz podwieszony watek na MK...

Napisano
  • Autor

> wrzuc mi plis namiary na priv

> co do kacika - masz podwieszony watek na MK...

nie zauwazylem facepalm%5B1%5D.gif

wyczysc skrzynkę smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.