Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Renault Master 2007-szyby boczne.

Featured Replies

Napisano

Witam,

Czy Mastery z lat 2003-2010 miały w wyposażeniu sterowanie szybami bocznymi, które po otwarciu drzwi opuszczało te szyby o ok. 1-2 cm, a po zamknięciu drzwi domykało szyby ?

Kiedy szukałem samochodu dostawczego jeździłem Iveco z roku 2008/2009, w którym szyby właśnie się opuszczały i domykały po zamknięciu drzwi.

U mnie w Masterze muszę zdecydowanie i mocno je popchnąć żeby się zamknęły. Jeśli opuszczę szybę o 1-2 cm drzwi zamykają się lekko.

Pytam bo może da się aktywować tą funkcję przez podpięcie komputera.

pozdrawiam

Napisano

> Witam,

> Czy Mastery z lat 2003-2010 miały w wyposażeniu sterowanie szybami bocznymi, które po otwarciu

> drzwi opuszczało te szyby o ok. 1-2 cm, a po zamknięciu drzwi domykało szyby ?

> Kiedy szukałem samochodu dostawczego jeździłem Iveco z roku 2008/2009, w którym szyby właśnie się

> opuszczały i domykały po zamknięciu drzwi.

> U mnie w Masterze muszę zdecydowanie i mocno je popchnąć żeby się zamknęły. Jeśli opuszczę szybę o

> 1-2 cm drzwi zamykają się lekko.

> Pytam bo może da się aktywować tą funkcję przez podpięcie komputera.

> pozdrawiam

Jeżeli występowało to tylko w wersji podwozie-kontener. W blaszankach masz otwory w ściance grodziowej przez które ucieka ciśnienie podczas zamykania drzwi.

Napisano
  • Autor

> Jeżeli występowało to tylko w wersji podwozie-kontener. W blaszankach masz otwory w ściance

> grodziowej przez które ucieka ciśnienie podczas zamykania drzwi.

Ja mam właśnie ramę z kontenerem i albo nie mam aktywowanej tej funkcji albo w ogóle jej nie było w tym modelu.

Napisano

> Ja mam właśnie ramę z kontenerem i albo nie mam aktywowanej tej funkcji albo w ogóle jej nie było w

> tym modelu.

raczej nie było

też mam 07r. i nic takiego nie ma ...

ale u mnie znowu strasznie szyby "latają " ... i brzęczą przy zamykaniu jak są otwarte ... blush.gif

Napisano
  • Autor

u mnie znowu strasznie szyby "latają " ... i brzęczą przy zamykaniu jak są otwarte ...

u mnie jest dokładnie tak samo, myślałem że mam felerny egzemplarz ale okazuje się, że nie tylko ja tak mam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.