Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

podłączenie nagrzewnicy 1,2 8V

Featured Replies

Napisano

Pany dopadła mnie pomroczność jasna. panic.gif

Przy nagrzewnicy górny króciec podłącza się pod przewód z czwórnika. a dolny do kolektora ssącego czy odwrotnie oslabiony.gif

Napisano

Ten schamat jest do dupy i zawiera bledy. Jesli ktos sie ze mna nie zgadza, niech odpowie skad sie bierze ciepla woda w zbiorniczku wyrownawczym, jesli obydwoma koncami ma z niego jedynie wyplywac?

W domu mam ten schamt poprawiony, wiec jak wroce to go wrzuce z prawidlowymi kierunkami.

Napisano

no te strzałki są źle namalowane ale jak się tak podłączy nie patrząc na strzałki to dobrze będzie

Napisano
  • Autor

Żuraw masz absolutną rację. Ale mnie nie chodziło o merytoryczne rozstrzygnięcie w którą stronę płynie woda zlosnik.gif (od gór do morza), tylko o mechaniczne podłączenie węży. palacz.gif

Napisano

> Żuraw masz absolutną rację. Ale mnie nie chodziło o merytoryczne rozstrzygnięcie w którą stronę

> płynie woda (od gór do morza), tylko o mechaniczne podłączenie węży.

No to ewentualnie mozesz jeszcze ominac podgrzewanie przepustnicy o wtedy wezyk idacy do gory ma isc prosto do zbiorniczka wyrownawczego, Tak wlasnei mam u sebie w malcu zrobione:

285996708-chlodzenie.jpg

post-11501-14352516453306_thumb.jpg

Napisano

> No to ewentualnie mozesz jeszcze ominac podgrzewanie przepustnicy o wtedy wezyk idacy do gory ma

> isc prosto do zbiorniczka wyrownawczego, Tak wlasnei mam u sebie w malcu zrobione:

nigdy sie nie przygladalem temu schematowi, ale u mnie czy to w 900, czy w sportingu gorny krociec nagrzewnicy szedl do czwornika przy chlodnicy, a dolny do krocca w ssacym...

Napisano
  • Autor

> nigdy sie nie przygladalem temu schematowi, ale u mnie czy to w 900, czy w sportingu gorny krociec

> nagrzewnicy szedl do czwornika przy chlodnicy, a dolny do krocca w ssacym...

W cc jest chyba odwrotnie jak w sc.

Napisano

> W cc jest chyba odwrotnie jak w sc.

;no byc moze, na sc sie nie znam zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.