Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

chevrolet spark - jaki rabat u dealera?

Featured Replies

Napisano

Witam. Obecnie posiadam Lanosa i zastanawiam się nad kupnem nowego Sparka w wersji LS+. W związku z czym chciałem się zapytać orientujecie się może w jakiej wysokości rabat można dostać u dealera?

Napisano

> Witam. Obecnie posiadam Lanosa i zastanawiam się nad kupnem nowego Sparka w wersji LS+. W związku z

> czym chciałem się zapytać orientujecie się może w jakiej wysokości rabat można dostać u

> dealera?

Sprzedaja sie dobrze, wiec ja bym nie liczyl na duzy rabat. W podobnej cenie bedziesz mial nowe "stare" aveo T250. Jak Ci sie nie spieszy to poczekaj na wyprzedaz rocznika. Bo za daewoo nie dostaniesz rabatu lojalnosciowego. Chyba, ze nalezysz to preferowanych grup zawodowych.

Napisano

> Najlepiej chyba osobiście spytać u dealerów:)

a pozniej wyslac do wszytskich dilerow maila z prosba o oferte i wybrac najtansza wydrukowac i isc do lokalnego zlosnik.gif

Napisano

Myślę że dwójkę to spokojnie można uciąć. Rok temu kupowaliśmy na żony sparka base+. Dorzuciliśmy klimę i lakier metalic. Katalogowo wyszło 33470 a my ze zniżką na grupę zawodową zapłaciliśmy 31200. Na allegro w tym czasie z tą zniżką najtaniej stały po 31500. Popatrz na allegro czy otomoto najtańsze opcje i do tylu to diler Ci musi zejść bez gadania. No i bierz silnik 1,2 bo 1,0 to straszny muł, a jak się klimę włączy to nawet z jedną osobą na pokładzie toczy się tak aby aby. Spalanie nie powala. Zimą po mieście wychodzi żonie 7,5-7,7l latem z litr mniej.

Napisano

> Myślę że dwójkę to spokojnie można uciąć. Rok temu kupowaliśmy na żony sparka base+. Dorzuciliśmy

> klimę i lakier metalic. Katalogowo wyszło 33470 a my ze zniżką na grupę zawodową zapłaciliśmy

> 31200. Na allegro w tym czasie z tą zniżką najtaniej stały po 31500. Popatrz na allegro czy

> otomoto najtańsze opcje i do tylu to diler Ci musi zejść bez gadania. No i bierz silnik 1,2 bo

> 1,0 to straszny muł, a jak się klimę włączy to nawet z jedną osobą na pokładzie toczy się tak

> aby aby. Spalanie nie powala. Zimą po mieście wychodzi żonie 7,5-7,7l latem z litr mniej.

Wiecie co 31000zł za takie auto to przesada i to wielka:)

Napisano

> Wiecie co 31000zł za takie auto to przesada i to wielka:)

Napisz to na HP, to Sibui Ci napisze co o tym sadzi rotfl.gif (tu raczej nie zaglada).

Napisano

Oki, skoro tak uważasz to napisz mi co byś kupił nowego w tej cenie lub niższej. Auto ma mieć lakier metalic, radio/CD/mp3, klimę i sześć poduszek.

Napisano

> Oki, skoro tak uważasz to napisz mi co byś kupił nowego w tej cenie lub niższej. Auto ma mieć

> lakier metalic, radio/CD/mp3, klimę i sześć poduszek.

Pozostaje obejrzec, picanto i nowa skodzine. Cenowo raczej podobnie. Jednak chevrolet jest najladniejszy + za wyposazenie.

Napisano

Skonfigurowałem sobie skodę. Przy takim samym wyposażeniu (klima, radio, metalic, rozkładana tylna kanapa i regulowane przednie fotele), z dwoma poduchami mniej wychodzi katalogowo 37 tys. Jedyne co na plus to niby oszczędniejszy silnik.

Ki'ę ciężko podobnie skonfigurować bo różni się w opcjach ale w przybliżeniu wychodzi 38,5

Napisano

Niektórzy wola kupić nowe auto i jeździć nim 6-7 lat, albo dłużej, niż kupić używkę z nieznanego pochodzenia. Wiem coś na ten temat bo szukałem samochodu za 15-20 tysi używanego, a skończyło się na kupnie nowego Sparka w salonie.

Napisano

> Skonfigurowałem sobie skodę. Przy takim samym wyposażeniu (klima, radio, metalic, rozkładana tylna

> kanapa i regulowane przednie fotele), z dwoma poduchami mniej wychodzi katalogowo 37 tys.

> Jedyne co na plus to niby oszczędniejszy silnik.

> Ki'ę ciężko podobnie skonfigurować bo różni się w opcjach ale w przybliżeniu wychodzi 38,5

Dlatego mowie, ze beda drozsze. Pozostaje czekac na wyprzedaz rocznika w KIA.

Napisano

Ogólnie miałem na myśli, że 31000 za małe auta to zdecydowanie za wiele. Takie auta powinny kosztować góra 15000zł adekwatnie do Polskich zarobków

Napisano

> Ogólnie miałem na myśli, że 31000 za małe auta to zdecydowanie za wiele. Takie auta powinny

> kosztować góra 15000zł adekwatnie do Polskich zarobków

270635636-JUMP2.gifscrewy.gif sorki ze tak bezposrednio

Napisano

> sorki ze tak bezposrednio

Napisałm adekwatnie do zarobków. Jeśli przeciętny Polak zarabia 1800zł to musi wydać ok 20 wypłat tak? A Niemiec np tylko 7. O to mi tylko chodziło. Wiem oczywiście że nie ma takiej możłiwości aby ten sam produkt był w Polsce tańszy o 60% bo to nierealne jak wzrost zarobków i wyrównanie ich do poziomu zachodniego.

Napisano

> Napisałm adekwatnie do zarobków. Jeśli przeciętny Polak zarabia 1800zł to musi wydać ok 20 wypłat

> tak? A Niemiec np tylko 7. O to mi tylko chodziło. Wiem oczywiście że nie ma takiej możłiwości

> aby ten sam produkt był w Polsce tańszy o 60% bo to nierealne jak wzrost zarobków i wyrównanie

> ich do poziomu zachodniego.

Co do samej idei Twego myslenia jestem na ok.gif, co do sredniej pensji w Polsce (bo tak statystycznie chyba przecietnego Polaka trzeba rozumiec) na no.gif, podobno wiecej wynosi, wiec porownanie cienko wypada.

Napisano

> Co do samej idei Twego myslenia jestem na , co do sredniej pensji w Polsce (bo tak statystycznie

> chyba przecietnego Polaka trzeba rozumiec) na , podobno wiecej wynosi, wiec porownanie cienko

> wypada.

Ok statystucznie to wyjdzie ok 3000zł ale realnie wiesz napewno jak jest. Ja znam takich co zarabiają 1300zł:(

Napisano

> Ok statystucznie to wyjdzie ok 3000zł ale realnie wiesz napewno jak jest. Ja znam takich co

> zarabiają 1300zł:(

A ja znam takich co zarabiają 13000 zł, ale ich nie interesują samochodu pokroju Chevrolet Spark

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.