Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Do posiadaczy Fluence - Pytanie o radioodbiornik

Featured Replies

Napisano

Z uwagi iż pojawiła się nowa promocja na to autko to pewnie w najbliższych tygodniach jeśli wszystko dobrze pójdzie to zostanę posiadaczem tego autka. Mam pytanie o oryginalny radioodtwarzacz znajdujący się na wyposażeniu Fluence. Chodzi mi o to tańsze radyjko bez bluetootha. Czy to radyjko ma jakieś wejście USB które umożliwiałoby odtwarzanie mp3 na przykład z pendrive?

Napisano

> Z uwagi iż pojawiła się nowa promocja na to autko to pewnie w najbliższych tygodniach jeśli

> wszystko dobrze pójdzie to zostanę posiadaczem tego autka. Mam pytanie o oryginalny

> radioodtwarzacz znajdujący się na wyposażeniu Fluence. Chodzi mi o to tańsze radyjko bez

> bluetootha. Czy to radyjko ma jakieś wejście USB które umożliwiałoby odtwarzanie mp3 na

> przykład z pendrive?

nie posiada usb

daj na priv od wczoraj jest oferta na flu color edition metalik + klima automat 49 900 rabat ponad 13000 gdzie standardowo jest 5000, dam cos od siebie i kupisz nowe auto poniezej 49 000 pln

zlosnik.gif pzdr

Napisano
  • Autor

> nie posiada usb

> daj na priv od wczoraj jest oferta na flu color edition metalik + klima automat 49 900 rabat ponad

> 13000 gdzie standardowo jest 5000, dam cos od siebie i kupisz nowe auto poniezej 49 000 pln

> pzdr

A gaz u Ciebie można wstawić? Nie każdy dealer chce się w to bawić a mi na tym bardzo zależy

Napisano

> A gaz u Ciebie można wstawić? Nie każdy dealer chce się w to bawić a mi na tym bardzo zależy

nie zakladmy, ale zalozysz u swojego nie powiniej jeczec, spiesz sie bo aut jest na palcach 1 reki no gora 2 rąk wink.gif

Napisano
  • Autor

> nie zakladmy, ale zalozysz u swojego nie powiniej jeczec, spiesz sie bo aut jest na palcach 1 reki

> no gora 2 rąk

O co chodzi z tym fluence za 49 900? W cenniku najniższą cenę jaką widzę to 54 700

No dobra. Daj info na priv za ile sprzedasz samochód o następującej konfiguracji:

Konfiguracja 1

1. SL Color Edition 1,6 16V 110

2.. Kolor beż popielaty

3.. Tapicerka szara (żadnych beży w środku)

4.. pakiet Komfort

5. pakiet komfort plus 1

konfiguracja 2

SL Techno Feel 1,6 16V 110

1.. Kolor beż popielaty

2. Tapicerka szara (żadnych beży w środku)

3. pakiet Xenon

4. pakiet Komfort Plus 2

Napisano

> O co chodzi z tym fluence za 49 900? W cenniku najniższą cenę jaką widzę to 54 700

> No dobra. Daj info na priv za ile sprzedasz samochód o następującej konfiguracji:

> Konfiguracja 1

> 1. SL Color Edition 1,6 16V 110

> 2.. Kolor beż popielaty

> 3.. Tapicerka szara (żadnych beży w środku)

> 4.. pakiet Komfort

> 5. pakiet komfort plus 1

> konfiguracja 2

> SL Techno Feel 1,6 16V 110

> 1.. Kolor beż popielaty

> 2. Tapicerka szara (żadnych beży w środku)

> 3. pakiet Xenon

> 4. pakiet Komfort Plus 2

pierwszy bez pakietu komfort plus 49 900 i sa ze dwa auta w tym kolorze w polsce z czego jutro sprzedaje jeden, techno feela przelicze i dam znac

Napisano
  • Autor

> pierwszy bez pakietu komfort plus 49 900 i sa ze dwa auta w tym kolorze w polsce z czego jutro

> sprzedaje jeden, techno feela przelicze i dam znac

Zależy mi na pakiecie Komfort plus 1 jakbyś mógł przekalkulować z tym pakietem to byłbym wdzięczny.

Napisano

> Konfiguracja 1

> 1. SL Color Edition 1,6 16V 110

> 2.. Kolor beż popielaty

> 3.. Tapicerka szara (żadnych beży w środku)

> 4.. pakiet Komfort

> 5. pakiet komfort plus 1

katalogowo 65450 po rabacie 57350

> konfiguracja 2

> SL Techno Feel 1,6 16V 110

> 1.. Kolor beż popielaty

> 2. Tapicerka szara (żadnych beży w środku)

> 3. pakiet Xenon

> 4. pakiet Komfort Plus 2

katalogowo 71250 po rabacie 63900

Napisano
  • Autor

> katalogowo 65450 po rabacie 57350

> katalogowo 71250 po rabacie 63900

Czy mógłbyś jutro jak zajdziesz do pracy to przygotować dla mnie ofertę w formie pdf (wiem, że dealerzy drukują takie fajne kalkulacje cenowe) na te samochód z wyprzedaży za 49 900 oraz na ten za 57350. Przed kupnem muszę pokazać co chcę kupić małżonce bo inaczej będzie dym zona.gif

SL Techno Feel 1,6 16V 110 - odpuszczam sobie.

Napisano

> Czy mógłbyś jutro jak zajdziesz do pracy to przygotować dla mnie ofertę w formie pdf (wiem, że

> dealerzy drukują takie fajne kalkulacje cenowe) na te samochód z wyprzedaży za 49 900 oraz na

> ten za 57350. Przed kupnem muszę pokazać co chcę kupić małżonce bo inaczej będzie dym

> SL Techno Feel 1,6 16V 110 - odpuszczam sobie.

moge i zaraz zrobic tylko po co, pokaz zonie wersje a kolor pewnie widziala

color edition 1.6 + metalik + pakiet komfort + instalacja do alarmu 49 900 kolory do wyboru, ale z tego co dzis wiedze mocno przebrane

Napisano
  • Autor

> moge i zaraz zrobic tylko po co, pokaz zonie wersje a kolor pewnie widziala

> color edition 1.6 + metalik + pakiet komfort + instalacja do alarmu 49 900 kolory do wyboru, ale z

> tego co dzis wiedze mocno przebrane

Rozumiem, że w żadnym kolorze nie ma w cenie promocyjnej dodatkowo z pakietem Komfort Plus 1

Jeśli możesz to prześlij teraz ofertę w pdf.

PS

Kobietę jest ciężko zrozumieć. Jak się uprze, że chce coś mieć to trudno przekonać, że szkoda czasu. Mój adres [email protected]

Napisano

> Rozumiem, że w żadnym kolorze nie ma w cenie promocyjnej dodatkowo z pakietem Komfort Plus 1

> Jeśli możesz to prześlij teraz ofertę w pdf.

> PS

> Kobietę jest ciężko zrozumieć. Jak się uprze, że chce coś mieć to trudno przekonać, że szkoda

> czasu. Mój adres [email protected]

zostały 3 auta w polsce, oferte masz na mailu

Napisano
  • Autor

> zostały 3 auta w polsce, oferte masz na mailu

Dzięki za ofertę ale podobne dostałem z otomoto z zainstalowanym LPG

Sory za kłopot

20.GIF

Napisano

> Dzięki za ofertę ale podobne dostałem z otomoto z zainstalowanym LPG

> Sory za kłopot

tzn? jakie auto i cena?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.