Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CC900 hamulce

Featured Replies

Napisano

pany zony cc slabo hamuje tzn trzeba urzyc jak na kobiete sporej sily by mocniej przyhamowac bo zonie podobaja sie hamulce u mnie w sejku nie musi wkladac "emocji" w pedal hamulca , a wiec nowa pompa? regeneracja pompy? bo zaciski itp wszystko wporzadku

p.s. termostat do 900 na wtrysku jest roznica w konstrukcji niz na gazniku? nbo nie wiem jaki zamowic

cc 900 na wtrysku to termostat od sejeka?

Napisano

> pany zony cc slabo hamuje tzn trzeba urzyc jak na kobiete sporej sily by mocniej przyhamowac bo

> zonie podobaja sie hamulce u mnie w sejku nie musi wkladac "emocji" w pedal hamulca , a wiec

> nowa pompa? regeneracja pompy? bo zaciski itp wszystko wporzadku

> p.s. termostat do 900 na wtrysku jest roznica w konstrukcji niz na gazniku? nbo nie wiem jaki

> zamowic

> cc 900 na wtrysku to termostat od sejeka?

Może wystarczy wymienić płyn hamulcowy w całym układzie i dobrze odpowietrzyć. W moim byłym CC sporo pomogło.

Termostaty gaźnik/wtrysk są inne.

SC i CC 900 na wtrysku mają takie same.

Napisano
  • Autor

> Może wystarczy wymienić płyn hamulcowy w całym układzie i dobrze odpowietrzyć. W moim byłym CC

> sporo pomogło.

> Termostaty gaźnik/wtrysk są inne.

> SC i CC 900 na wtrysku mają takie same.

aha czyli zamawiac termostat do seja 900 unikne poylki bo na gazniku ni ebylo sejkow, ok wymienie plyn zobaczymy co bedzie ale z drugiej strony jak juz bede go wymienial to moze gumki w pompie wymienic lub pompe bo cenowo nie ma tragedii a zawsze to nowa pompa

Napisano

> aha czyli zamawiac termostat do seja 900 unikne poylki bo na gazniku ni ebylo sejkow, ok wymienie

> plyn zobaczymy co bedzie ale z drugiej strony jak juz bede go wymienial to moze gumki w pompie

> wymienic lub pompe bo cenowo nie ma tragedii a zawsze to nowa pompa

ja przerobiłem wszystko co możliwe od wymiany klocków tarcz płynu regeneracji przodu wymmiany tyłu

a dopiero pomogła wymiana pompy

hamulce były coraz słabsze aż w końcu pedał wpadł w podłogę i został tylko ręczny

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.