Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

dziwne trzepanie

Featured Replies

Napisano

Wiec chodzi o to ze po sprawdzeniu calego zawieszenia z przodu opon wywarzenia ponownie dziwnie trzepie calym autem przy dodawaniu gazu najgorzej przy predkosci od 40 - 70 (PRZY DODAWANIU GAZU) po spuszczeniu z gazu auto normalnie sie toczy nic nie trzepie zostala wymieniona poduszka pod skrzynia nic to nie dalo moze ktos pomoze uno 91r 1.0 -gaz

Napisano

> Wiec chodzi o to ze po sprawdzeniu calego zawieszenia z przodu opon wywarzenia ponownie dziwnie

> trzepie calym autem przy dodawaniu gazu najgorzej przy predkosci od 40 - 70 (PRZY DODAWANIU

> GAZU) po spuszczeniu z gazu auto normalnie sie toczy nic nie trzepie zostala wymieniona

> poduszka pod skrzynia nic to nie dalo moze ktos pomoze uno 91r 1.0 -gaz

Powpisuj w profilu przynajmniej podstawowe dane zanim Cię zjedzą.

Napisz chociaż skąd jesteś, może ktoś Ci pomoże "na żywo" bo wiesz, takie coś najlepiej "dotknąć" - wtedy coś można powiedzieć a tak dostaniesz xxx sugestii i dalej nic nie będziesz wiedział.

Jeśli na pewno koła ok, zawieszenie ok to ja bym sprawdził przegub - u mnie tak było 2x, że kierę wyrywało z rąk pod obciążeniem a przy hamowaniu silnikiem nie. Winą był zacierający się przegub w którym smar zamienił się w pył... ale jak dostaje luzu to też może tak być.

Napisano

> Powpisuj w profilu przynajmniej podstawowe dane zanim Cię zjedzą.

tu kolega napisał jaki to samochód - przynajmniej to. smile.gif

Napisano

> Wiec chodzi o to ze po sprawdzeniu calego zawieszenia z przodu opon wywarzenia ponownie dziwnie

> trzepie calym autem przy dodawaniu gazu najgorzej przy predkosci od 40 - 70 (PRZY DODAWANIU

> GAZU) po spuszczeniu z gazu auto normalnie sie toczy nic nie trzepie zostala wymieniona

> poduszka pod skrzynia nic to nie dalo moze ktos pomoze uno 91r 1.0 -gaz

Opony wyważone, ale nieraz wyważanie nie daje odpowiedzi czy kordy w oponie są całe. A pęknięte kordy mogą powodować przy prędkości o jakiej piszesz efekt telepania samochodem.

Napisano

> tu kolega napisał jaki to samochód - przynajmniej to.

Wiem, bo napisał to też w tym wątku w poście tytułowym.

Napisano

W Uno mojej Żony też trochę trzepie. W Seicento mojego Taty od nowości trzepie.

Oba samochody jeżdżą i nic się dodatkowego nie dzieje. Nawet nie staram się rozwiązać tego problemu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.