Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Drzwi tylne - eper

Featured Replies

Napisano

Witam, potrzebuje kupić tylne drzwi bo nie chce kłasc na nie za dużo szpachli. I teraz pytanie, czy wszystkie roczniki miały te same drzwi?, patrząc w eper były jakieś dwa numery. Boje sie że kupię i okaże sie że coś nie pasuje. Ktoś wie czym sie te numery mogą różnić? Podejrzewam, że to czy szyby są na korbkę czy elektryka to znaczenia żadnego nie ma.

Napisano
  • Autor

> chcesz miec numer po vinie, daj vin to Ci klepne nr dorsa

numer po Vinie sobie znalazłem w eperze na sieci ok.gif, ale chce kupić używki i nie wiem czy będą pasowały niewiem.gif. Niby w eperze jest jakaś wzmianka, że modyfikacja polegała na likwidacji uszczelki pod drzwiami a to raczej nie powinien być problem. Ma do kupienia drzwi od auta z 2010r w b.d. stanie tylko czy bedą pasować confused.gif

Napisano

> numer po Vinie sobie znalazłem w eperze na sieci , ale chce kupić używki i nie wiem czy będą

> pasowały . Niby w eperze jest jakaś wzmianka, że modyfikacja polegała na likwidacji uszczelki

> pod drzwiami a to raczej nie powinien być problem. Ma do kupienia drzwi od auta z 2010r w b.d.

> stanie tylko czy bedą pasować

A dlaczego miały by nie pasować?

Konstrukcja auta się nie zmieniła. Miejsca montażowe, zamki i tym podobne elementy są w tym samym miejscu. Jedynie co się mogło jeszcze zmienić to wygląd tapicerki drzwi. Kupuj i ciesz się nowymi drzwiami.

Napisano
  • Autor

> A dlaczego miały by nie pasować?

> Konstrukcja auta się nie zmieniła. Miejsca montażowe, zamki i tym podobne elementy są w tym samym

> miejscu. Jedynie co się mogło jeszcze zmienić to wygląd tapicerki drzwi. Kupuj i ciesz się

> nowymi drzwiami.

Tak właśnie myślę, widziałem nowe drzwi i rzeczywiście usunęli tą dolną uszczelkę w nowszych modelach ale otwory pod nią dalej są. Wychodzi na to że to jest ta cała ich modyfikacja dla której dodali numer do epera.

Napisano

> Tak właśnie myślę, widziałem nowe drzwi i rzeczywiście usunęli tą dolną uszczelkę w nowszych

> modelach ale otwory pod nią dalej są. Wychodzi na to że to jest ta cała ich modyfikacja dla

> której dodali numer do epera.

za duzo gdybasz po tych ich zmianach w epku palacz.gif

Napisano
  • Autor

> za duzo gdybasz po tych ich zmianach w epku

już po gdybaniu, drzwi zamówione ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.