Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pandzia na gazie

Featured Replies

Napisano

Mam pytanie od Kolegi na i nie potrafię na nie odpowiedzieć frown.gif Jaką pandę vana na gazie kupić

1.1 - 1.2 koniecznie musi być butla w kole i zasadnicze pytanie na ile wystarcza zbiornik /km/ i ile to pali na 100/km

Podziękował

Napisano

> Mam pytanie od Kolegi na i nie potrafię na nie odpowiedzieć Jaką pandę vana na gazie kupić

> 1.1 - 1.2 koniecznie musi być butla w kole i zasadnicze pytanie na ile wystarcza zbiornik /km/ i

> ile to pali na 100/km

> Podziękował

Moje 1.1 VAN. Butla 28l. W trasie mona przejechać na tym 400km. W mieście 330-350km.

Napisano

> Mam pytanie od Kolegi na i nie potrafię na nie odpowiedzieć Jaką pandę vana na gazie kupić

> 1.1 - 1.2 koniecznie musi być butla w kole i zasadnicze pytanie na ile wystarcza zbiornik /km/ i

> ile to pali na 100/km

> Podziękował

Tak jak już kolega napisał, u mnie tak samo na serii gumach 155, szukać 1,2, będzie przyjemniejsza jazda niż 1,1 wink.gif

Gdyby szukał w zeszłym roku, to mógłbym sprzedać swoją, teraz już ma chyba u mnie dożywocie taczka hehe.gif

Napisano

> ile to pali na 100/km

około 7,5l/100km

zbiornik na 300km

• 1 miesiąc później...
Napisano

> około 7,5l/100km

> zbiornik na 300km

moja pali 8,2-8,7 i czasem więcej:( Fakt że z klimą

Ale zważywszy na dynamikę pandy to Sejcento wydawało się lepsze - szybsze i ekonomiczniejsze.

• 5 tygodni później...
Napisano

Fiat ale 500, silnik 1,2 69KM, instalacja IV gen. czyli sekwencja, butla w kole - wchodzi 28l, spalanie gazu około 6,5 miasto, trasa podobnie, autostradowe prędkości to 7,5l. W mocy żadnej różnicy nie ma, a jestem na to b. wyczulony.

Napisano

> Fiat ale 500, silnik 1,2 69KM, instalacja IV gen. czyli sekwencja, butla w kole - wchodzi 28l,

> spalanie gazu około 6,5 miasto, trasa podobnie, autostradowe prędkości to 7,5l. W mocy żadnej

> różnicy nie ma, a jestem na to b. wyczulony.

k..... jak wy to robicie ze pali 6,5 w miescie.. nawet benzyny

albo tak plynny rych w miescie macie albo w takich porach jezdzicie ze ruch moze byc plynny....

o ile na trasie zaladowanym samochodem udalo mi sie zrobic 5,1

tak w miescie 7,5...z tym ze miasto to u mnie 10 km pokonywane w... 30-40 minut

Napisano

Pandzia 1.2, sekwencja, zbiornik tankuję 29 litrów, po mieście wystarcza na 330 km, trasy 380, spalanie około 7.5-8.5 spineyes.gifciężkie buty mam hehe.gif

Napisano

> k..... jak wy to robicie ze pali 6,5 w miescie..

U mnie pali 7.5 benzyny w mieście. Trasa w jedną stronę około 8 km. Spod świateł żwawo dodaje gazu, ale oczywiście bez wariactwa...

Napisano

> k..... jak wy to robicie ze pali 6,5 w miescie.. nawet benzyny

Pewnie da się zejść do 6,5l benzyny w mieście ale co z tego skoro korki będą się tworzyły właśnie z Twojego powodu. zlosnik.gif

Ja na butli 28l w mieście przejeżdżam jakieś 320km z tym, że pierwsze 3 biegi zmieniam w prawej połówce obrotomierza. W trasie jadąc do 100km/h da się na tej samej butli przejechać 400km. Instalacja mieszalnikowa Tartanini.

Napisano

> Pandzia 1.2, sekwencja, zbiornik tankuję 29 litrów, po mieście wystarcza na 330 km, trasy 380,

> spalanie około 7.5-8.5 ciężkie buty mam

chyba ciezkich butow to ty nie miales na nogach hahaha

przy ciezkich butach oscylowalem w miescie w okolicy 10 na setke w pandzie 1,1 a na trasie ok 7,5

Napisano

Benzyny wychodzi jakieś 5,5l, jazda oczywiście zgodnie z przepisami, bez butowania, z b. niewielkimi korkami, bo te staram się omijać, tyle, że to fiat 500 jak już wspomniałem.

Napisano

mały setup silnika 1.2 i na lpg od 9-13l ale radość jazdy cfaniaczek.gif

Napisano

> Benzyny wychodzi jakieś 5,5l, jazda oczywiście zgodnie z przepisami, bez butowania, z b.

> niewielkimi korkami, bo te staram się omijać, tyle, że to fiat 500 jak już wspomniałem.

silnik ten sam i samochody roznia sie chyba w sumie buda i... niewiele wiecej czyms

u mnie omijanie korkow to.... cos czego nie da sie zrobic smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.