Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

E91 kombi prosba o opinie

Featured Replies

Napisano
ło taka mnie sie podoba i jestem na etapie poszukiwań czy warto jechać i ja oglądać ew. ktos z okolic mógłby ja obejrzec ???? jedyne co mi sie nie podoba to ,że klapka od złacza diagnostycznego sie zgubiala co widac na zdjeciach. wszelkie opinie mile widziane dziekuje
Napisano

malo wyposazenia , z przodu maska jakos mi sie nie zgrywa - zerknij na linie, i brak galki w radiu smile.gif

Czy warto to nie wiem bo ceny w UK sa inne wink.gif

aha i pisze ze max wyposazenie a to zwykly pustak :D hehe

Napisano
  • Autor

a widzisz tego nie przy uwazylem myslalem ,ze to jakas nalepka jest :D

EDYTA:

mało tego to chyba nie jest Xi nie widze jakiegos guziczka , przelaczniczka 4x4 czy jak to tam bo przeciez mozna te napedy rozlaczyc jakos ?/

Napisano

> a widzisz tego nie przy uwazylem myslalem ,ze to jakas nalepka jest :D

> EDYTA:

> mało tego to chyba nie jest Xi nie widze jakiegos guziczka , przelaczniczka 4x4 czy jak to tam bo

> przeciez mozna te napedy rozlaczyc jakos ?/

wiesz nie wiem czy przypadkiem nie sa elekronicznie podlanczane tak jak np w seacie leonie 4x4 gdzie tyl sie dopina w razie potrzeby itp.

Napisano

> a widzisz tego nie przy uwazylem myslalem ,ze to jakas nalepka jest :D

> EDYTA:

> mało tego to chyba nie jest Xi nie widze jakiegos guziczka , przelaczniczka 4x4 czy jak to tam bo

> przeciez mozna te napedy rozlaczyc jakos ?/

nie ma żadnego przycisku do 4x4, napęd nie jest w żaden sposób do wysterowania, działa automatycznie.

Napisano

> ło taka mnie sie podoba i jestem na etapie poszukiwań czy warto jechać i ja oglądać ew. ktos z

> okolic mógłby ja obejrzec ???? jedyne co mi sie nie podoba to ,że klapka od złacza

> diagnostycznego sie zgubiala co widac na zdjeciach. wszelkie opinie mile widziane dziekuje

nie wygląda źle, choć brak nawki i ksenonów. Sprzedającym jest handlarz więc wiesz z czym trzeba sie liczyć.

Do pajęczna mam 90 km

Napisano

W zbliżonej cenie mam do sprzedania e90 r 2008 diesel 175 KM z navi i ksenonami. Niestety lub stety sedan srebrny. Przebieg 83 tys.

Napisano
  • Autor

> W zbliżonej cenie mam do sprzedania e90 r 2008 diesel 175 KM z navi i ksenonami. Niestety lub stety

> sedan srebrny. Przebieg 83 tys.

sorki dzieki ale dwie opcje odpadaja diesel i sedan. ok.gif

Napisano

> sorki dzieki ale dwie opcje odpadaja diesel i sedan.

Z tym dieslem to masz racje. Klekot mnie tez meczy.

Napisano

> Z tym dieslem to masz racje. Klekot mnie tez meczy.

lubie charakterystyke diesela, dużo nisko połozonego momentu ale coraz bardziej meczy mnie to ciągłe wajchowanie w miescie.

Nastepny będzie raczej jakiś mały silnik turbobenzynowy i może automacik

Napisano

> lubie charakterystyke diesela, dużo nisko połozonego momentu ale coraz bardziej meczy mnie to

> ciągłe wajchowanie w miescie.

> Nastepny będzie raczej jakiś mały silnik turbobenzynowy i może automacik

Ja właśnie tego nie lubię, właśnie z tego powodu który opisałeś, a do tego klekot.

Napisano

> ło taka mnie sie podoba i jestem na etapie poszukiwań czy warto jechać i ja oglądać ew. ktos z

> okolic mógłby ja obejrzec ???? jedyne co mi sie nie podoba to ,że klapka od złacza

> diagnostycznego sie zgubiala co widac na zdjeciach. wszelkie opinie mile widziane dziekuje

A tam nie jest namieszane z moca silnika ? 218/3.0 ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.