Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Outlander 1

Featured Replies

Napisano

hej, wiem ze to zadna terenowka, ale jakies tam 4x4 ma, wiec, szukam testu cos a'la "forester vs reszta swiata", na jutubce nie moge znalezc, do zimy daleko, a ta zima co byla to jakby jej nie bylo, nawet nie zdazylem zaliczyc zadnego placyku facepalm%5B1%5D.gif

pomozecie?

Napisano

> hej, wiem ze to zadna terenowka, ale jakies tam 4x4 ma, wiec, szukam testu cos a'la "forester vs

> reszta swiata", na jutubce nie moge znalezc, do zimy daleko, a ta zima co byla to jakby jej

> nie bylo, nawet nie zdazylem zaliczyc zadnego placyku

> pomozecie?

tu masz trochę:

Napisano
  • Autor

> tu masz trochę:

sciana.gif jutuba mi w pracy nie dziala, moze to i dobrze ;-)

dzieki, obejrze w domciu

Napisano

> hej, wiem ze to zadna terenowka, ale jakies tam 4x4 ma,

Kącik nazywa się 4x4 więc ok smile.gif

Napisano

> hej, wiem ze to zadna terenowka, ale jakies tam 4x4 ma, wiec, szukam testu cos a'la "forester vs

> reszta swiata", na jutubce nie moge znalezc, do zimy daleko, a ta zima co byla to jakby jej

> pomozecie?

Przy okazji - rozumiem, że symetryczny napęd do świetna sprawa do ścigania ze względu na te same bezwładności, prędkości etc ale dlaczego mówią tu, że to tak wielka zaleta w tym teście? Być może to wyjaśnili ale nie jestem w stanie zrozumieć anglika w locie.

Napisano

Subaru (nota bene Santa Fe SM przed liftingiem - ten z napędem zaprojektowanych przez Puch też) o wiele lepiej radzi sobie na śliskim - jak widać na tym filmiku - auta z "4x4" stoją i mielą kółeczkami w miejscu a Subaru jedzie smile.gif

Napisano

> pomozecie?

Sprzęt ok ale to wiesz, bo masz, niby ma stały 4x4 jak w subaru, z turbaffką ma całkiem niezłe przyśpieszenie ( nie jeden się pewnie dziwi ) a i w terenie nie najgorzej sobie radził.

Szukaj w rosyjskiej części youtube jako airtrek lub outlander - oni lubili outlandery smile.gif

Napisano
  • Autor

> Sprzęt ok ale to wiesz, bo masz, niby ma stały 4x4 jak w subaru, z turbaffką ma całkiem niezłe

> przyśpieszenie ( nie jeden się pewnie dziwi ) a i w terenie nie najgorzej sobie radził.

> Szukaj w rosyjskiej części youtube jako airtrek lub outlander - oni lubili outlandery

tak, ale oni tylko swiruja zlosnik.gif zadnego testu a'la subaru nie ma.

No nic, przyjedzie zima, trzeba bedzie podlac wody na podjazd smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.