Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

punto 1.2 8v

Featured Replies

Napisano

Panowie, wiem, że na oko to umarł chłop, ale mój Dziadek - jest już starszy i wiadomo... to co powiedzą mechaniory to łyka, pojechał do jakiś magików, wymienili mu głowicę, nawciskali kitu, 3 dni po tym wszystkim, zaczął mu kapać olej, pojechał - do dziś nie wiem co mu robili, ale był spokój na dwa tygodnie, wczoraj zauważyłam znowu że zostawia ślady, olej mu łyka, dodatkowo dym z wydeszku jest niebieski i pluję wodą - od paliwa raczej to nie jest bo zalewa go tam gdzie ja, otwieram teraz maskę i po lewej stronie, bliżej rozrządu jest olej, dopiero teraz mi się Dziadek przyznał że od momentu kiedy odebrał auto to i czasami mu przygasa ALE po odpaleniu silnik pracuję równo...

Ci magicy powiedzieli, że to już nie ich brocha a jak to robili to tego nie było i pewnie sie pierścienie kończą, itp. i ile przy tym jest roboty, więc lepiej od razu wymienić silnik, bo i tak już trochę lat ma - ze swojej strony chcę tylko wiedzieć czy chcą go naciągnąć i zamydlić oczy, ktoś mu polecił "mechaników przydomowych" którzy sobie dłubią w swoim garażu "po toniu" i się połaszczył, chcę znać jakąś Waszą opinie, bo jadę im jutro łby urwać sick.gif

Napisano

Pewnie ,,nowa głowica'' lipa+ do tego na starych simmeringach składany i uszczelka pod pokrywą zaworów-stara,albo bez silikonu. no.gif

Druciarze i tyle jakich miliony no.gif

Napisano
  • Autor

> Pewnie ,,nowa głowica'' lipa+ do tego na starych simmeringach składany i uszczelka pod pokrywą

> zaworów-stara,albo bez silikonu.

> Druciarze i tyle jakich miliony

Co do tej uszczelki tylko nie mam pewności, ale do reszty prawie daję sobie rękę uciąć że jest tak jak piszesz- a co tam.. przecież starszy gość nie zauważy smirk.gif wrrrrrr passed_out.gif

Napisano

> Ci magicy powiedzieli, że to już nie ich brocha a jak to robili to tego nie było i pewnie sie

> pierścienie kończą,

Ta, a może kuna w środku te pierścienie zjadła..

Cóż, zostaje jechać zrobić próbę olejową. Wykaże ona czy to pierścienie czy druciarze dali dupy. A czy ich obchodzi czy nie, to już mało was interesuje. JAk próba wykaże że dół jest cacy to oni mają się tym zająć i tyle.

Chyba że to typowa lewizna, bez żadnych rachunków...

Napisano

Wawerku wypną się na nich i tyle. Po objawach o których piszesz można wywnioskować tylko tyle, że UPG padło więc silnik do remontu

Napisano
  • Autor

> Wawerku wypną się na nich i tyle. Po objawach o których piszesz można wywnioskować tylko tyle, że

> UPG padło więc silnik do remontu

wlasnie, nie zawsze musi się mieszać plyn z olejem, tak ?

Napisano

> Panowie, wiem, że na oko to umarł chłop, ale mój Dziadek - jest już starszy i wiadomo... to co

> powiedzą mechaniory to łyka, pojechał do jakiś magików, wymienili mu głowicę, nawciskali kitu,

> 3 dni po tym wszystkim, zaczął mu kapać olej, pojechał - do dziś nie wiem co mu robili, ale

> był spokój na dwa tygodnie, wczoraj zauważyłam znowu że zostawia ślady, olej mu łyka,

> dodatkowo dym z wydeszku jest niebieski i pluję wodą - od paliwa raczej to nie jest bo zalewa

> go tam gdzie ja, otwieram teraz maskę i po lewej stronie, bliżej rozrządu jest olej, dopiero

> teraz mi się Dziadek przyznał że od momentu kiedy odebrał auto to i czasami mu przygasa ALE po

> odpaleniu silnik pracuję równo...

> Ci magicy powiedzieli, że to już nie ich brocha a jak to robili to tego nie było i pewnie sie

> pierścienie kończą, itp. i ile przy tym jest roboty, więc lepiej od razu wymienić silnik, bo i

> tak już trochę lat ma - ze swojej strony chcę tylko wiedzieć czy chcą go naciągnąć i zamydlić

> oczy, ktoś mu polecił "mechaników przydomowych" którzy sobie dłubią w swoim garażu "po toniu"

> i się połaszczył, chcę znać jakąś Waszą opinie, bo jadę im jutro łby urwać

rwij i nie tylko łeb, spalić im ta budę trzeba dodatkowo. icon_eek.gif Ale często tak robią właśnie jak widza, ze ktoś się nie zna ... Mojego ojca kiedyś nawet na dobieraniu farby wysiudali jedni screwy.gif

Napisano

> Wawerku wypną się na nich i tyle. Po objawach o których piszesz można wywnioskować tylko tyle, że

> UPG padło więc silnik do remontu

Dlatego piszę o zawracaniu im głowy ale na wyższym poziomie niż normalna rozmowa.ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.