Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czakram Mysłowice

Featured Replies

Napisano

Witajcie,

Jako że cena benzyny raczej już nie spadnie (albo spadnie gdy założymy gaz hehe.gif ), postanowiliśmy założyć gaz do lacetti, instalacja taka jaką montowało ASO czyli BRC Sequent 24.

Żebym nie musiał pisać legend że gaz to do kuchenek, że gaz niszczy auta, i żeby auto z powodu instalacji nie sprawiało problemów (auto rodziców), jako miejsce do montażu znalazłem Czakram Mysłowice (choć najbliższy "autoryzowany" mam 400m od domu wink.gif ), opinie na AK o tym warsztacie są już dość stare(opisujące że było to dobre miejsce na montaż gazu "za czasów" użytkownika sztywny13 , więc postanowiłem zapytać, jak tamci "gaziarze" teraz montują instalacje?

Warto tam się wybrać?

"Czakrama" wybrałem dlatego żeby w razie czego (odpukać), było mniej kłopotu z jakimiś naprawami gwarancyjnymi, i długim czekaniem na części.

Mam jeszcze pytanie: Mamy na sali jakiegoś gazownika z Mysłowic/Świętochłowic/Rudy ew. Katowic, który obejrzałby jak założona jest instalacja(czy wszystko jest ok.) ? Jeśli nikogo nie znajdę to myślę że AK-owi gazownicy na podstawie zdjęć ocenią jak to jest zamontowane smile.gif

Pozdrawiam

Napisano

> Witajcie,

> Jako że cena benzyny raczej już nie spadnie (albo spadnie gdy założymy gaz ), postanowiliśmy

> założyć gaz do lacetti, instalacja taka jaką montowało ASO czyli BRC Sequent 24.

> Żebym nie musiał pisać legend że gaz to do kuchenek, że gaz niszczy auta, i żeby auto z powodu

> instalacji nie sprawiało problemów (auto rodziców), jako miejsce do montażu znalazłem Czakram

> Mysłowice (choć najbliższy "autoryzowany" mam 400m od domu ), opinie na AK o tym warsztacie

> są już dość stare(opisujące że było to dobre miejsce na montaż gazu "za czasów" użytkownika

> sztywny13 , więc postanowiłem zapytać, jak tamci "gaziarze" teraz montują instalacje?

> Warto tam się wybrać?

> "Czakrama" wybrałem dlatego żeby w razie czego (odpukać), było mniej kłopotu z jakimiś naprawami

> gwarancyjnymi, i długim czekaniem na części.

> Mam jeszcze pytanie: Mamy na sali jakiegoś gazownika z Mysłowic/Świętochłowic/Rudy ew. Katowic,

> który obejrzałby jak założona jest instalacja(czy wszystko jest ok.) ? Jeśli nikogo nie znajdę

> to myślę że AK-owi gazownicy na podstawie zdjęć ocenią jak to jest zamontowane

> Pozdrawiam

byłem u nich na gwarancyjnym przeglądzie gazu dwuktornie. nie ma zastrzeżeń. wszytsko zrobili zgodnie ze sztuką i bez certolenia. W Mysłowicach to jedna z trzech siedzib głównych Czakramu. Jeśli oni nie zrobić ci tak jak nalezy to kto ci to zrobi lepiej? przecież jak coś nie gra w instalacji zakłądanej gdzie indziej to oni sa ostateczną instancją. Oni musza po prostu się znać na temacie.

Napisano
  • Autor

> byłem u nich na gwarancyjnym przeglądzie gazu dwuktornie. nie ma zastrzeżeń. wszytsko zrobili

> zgodnie ze sztuką i bez certolenia. W Mysłowicach to jedna z trzech siedzib głównych Czakramu.

> Jeśli oni nie zrobić ci tak jak nalezy to kto ci to zrobi lepiej? przecież jak coś nie gra w

> instalacji zakłądanej gdzie indziej to oni sa ostateczną instancją. Oni musza po prostu się

> znać na temacie.

Dzięki za słowa otuchy grinser006.gif i za opinię ok.gifpiwo.gif

Napisano

> Dzięki za słowa otuchy i za opinię

Od wielu lat jest tam Rafał, który ogarnia temat, więc jest jak należy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.