Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[L] Uszczelka drzwi w drzwiach kierowcy

Featured Replies

Napisano

Paniska jest sprawa. Otórz kilka razy tak szybko wysiadałem z auta że trzasnąłem drzwiami w sprzączkę od pasów bezpieczeństwa zanim się pasy zwinęły. Efekt jest taki że mam w 2 miejscach rozciętą uszczelkę dookoła otworu drzwi. I drażni to moje poczucie estetyki wink.gif Wymieniał to ktoś? Jak się do tego zabrać i co i gdzie kupić? Z góry dzięki za info.

Pozdr smile.gif

Napisano

> Paniska jest sprawa. Otórz kilka razy tak szybko wysiadałem z auta że trzasnąłem drzwiami w

> sprzączkę od pasów bezpieczeństwa zanim się pasy zwinęły. Efekt jest taki że mam w 2 miejscach

> rozciętą uszczelkę dookoła otworu drzwi. I drażni to moje poczucie estetyki Wymieniał to

> ktoś? Jak się do tego zabrać i co i gdzie kupić? Z góry dzięki za info.

> Pozdr

Wymiana jest prosciutka. Ciagniesz i sama schodzi. Do zalozenia trzeba miec mocna piesc albo mlotek gumowy do ułozenia jej na rancie nadwozia.

Miejsce zakupu to chyba ASO albo drugi sort w allegro, ale tutaj mozna dostac to co juz masz czyli z dziurami.

Napisano

> Paniska jest sprawa. Otórz kilka razy tak szybko wysiadałem z auta że trzasnąłem drzwiami w

> sprzączkę od pasów bezpieczeństwa zanim się pasy zwinęły. Efekt jest taki że mam w 2 miejscach

> rozciętą uszczelkę dookoła otworu drzwi. ....

Mi zdarza się to dość często,coś pasy za wolno się zwijają,jak będzie wiadomo gdzie kupić uszczelki dajcie znać ,chętnie sam bym wymienił bo mam już sparciałe i podziurawione,a przez to głośniej w kabinie.

Ja też poszukam,jak znajdę napiszę.

> Pozdr

Napisano

O tym mowisz?

286250487-1.jpg

Widzialem w Potaku pozycje uszczelka drzwi, mialem dzwonic upewnic sie, ze to o to chodzi, ale jakos zapomnialo mi sie.

Na allegro sa po 40-50zl na 1 otwor.

post-61568-14352517367137_thumb.jpg

Napisano

A jak plastiki przeszkadzaja w zdjeciu uszczelki to mozna je zdjac lub uchylic. Wiekszosc znich wokol uszczelki jest wciskana na metalowe zapinki wiec ciezko cos urwac. Trzeba zlapac i pociagnąc.

• 1 miesiąc później...
Napisano

> rozciętą uszczelkę dookoła otworu drzwi. I drażni to moje poczucie estetyki Wymieniał to

> Pozdr

Ogarnales moze temat?

Jak smarowalem na zime to znow mi sie przypomnialy frown.gif

Napisano
  • Autor

> Ogarnales moze temat?

> Jak smarowalem na zime to znow mi sie przypomnialy

Zapomniałem o tym i mi przypomniałeś i znowu mi to zaczęło przeszkadzać hehe.giffacepalm%5B1%5D.gif

W przyszłym tygodniu się rozejrzę za uszczelkami ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.