Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bad Look - porady ;D

Featured Replies

Napisano

Witam dziś oddałem znajomemu który trochę robi przy blacharce drugą maskę do spawania bad'a ale nigdy wcześniej akurat takiego zabiegu nie robił - chciałby uzyskać trochę od was informacji jakiej blachy użyć, której spawarki etc wink.gif

Z góry dzięki zlosnik.gif

Napisano

po co Ci ten bad ? ani to fajne ani na topie sick.gif ale jak już tak ładnie prosisz to blacha 0,8 no i oczywiście MIG

Napisano
  • Autor

> po co Ci ten bad ? ani to fajne ani na topie

mam dwie maski jak pisałem - jedną sobie zostawiam żółtą zwykłą a rost mi się znudził więc postanowiłem coś nowego zrobić - bad, potem szlif rdzy i stickerbomb wink.gif

a kiedyś to widziałem i mi się bardzo spodobało wink.gif

http://polskajazda.pl/db/images_thumb_944329_526_396_adaptive.jpg

Napisano

jesli ktos nie wie jak sie robi bada, nie slyszal, nie robil lub nie potrafi, to to nie jest watek dla niego

kolega pyta jak zrobic badlooka a nie czy to modne czy nie

Napisano

ja u siebie robilem bada:D a spawali mi chlopaki z zajezdni tramwajowej hehe.gif super nie wyszlo, male poprawki byly potrzebne ale sposob jest wink.gif niech sobie z kartonu wymierzy/wytnie odpowiednie kawalki, dogniecie, i przyspawa... blacha? u mnie jest 1,5 i sie 3ma wszystko zlosnik2.gif spawarka i jedzie, jak maska zniszczona to i tak strachu specialnego nie ma wink.gif

Napisano

> Witam dziś oddałem znajomemu który trochę robi przy blacharce drugą maskę do spawania bad'a ale

> nigdy wcześniej akurat takiego zabiegu nie robił - chciałby uzyskać trochę od was informacji

> jakiej blachy użyć, której spawarki etc

> Z góry dzięki

najlepiej zrobic bada z innej maski gdzie krawedzie beda ''fabrycznie'' wykonczone...

Ew z blachy ale na krawedzi spawa sie drut by nadac im ladnego wykonczenia

Napisano
  • Autor

dzięki wam - dzisiaj jest niedziela to i tak nic nie zrobimy - ale w poniedziałek ruszamy z robotą - zobaczymy co z tego wyjdzie wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.