Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

serwis lub sklep z czesciami meiller kipper okolice slaska

Featured Replies

Napisano

jak w temacie szukam jakiegos sklepu badz serwisu meillera...

google pokazuje tylko bialystok i warszawe... mam problem z hakowcem i potrzebuje porady...

Napisano

> jak w temacie szukam jakiegos sklepu badz serwisu meillera...

> google pokazuje tylko bialystok i warszawe... mam problem z hakowcem i potrzebuje porady...

w krakowie - a dokładnie niepołomicach powinni mieć

Napisano
  • Autor

> w krakowie - a dokładnie niepołomicach powinni mieć

patrz lookalem na stronie meillera i jakos to przeoczylem....

dzieki wielkie 20.GIF

Napisano
  • Autor

> a co się działo? i jak naprawili?

nic nie naprawili bo serwis mobilny dostepny za dwa tygodnie sick.gif a hak zaczyna wariowac bo przestal trzaskac ale niema sily na wysypanie kontenera... cos sie dzieje z zaworami.....

wiec pytam poleccie jakis serwis do hydrauliki z okolic slaska zeby podjechac i dac to komus sprawdzic

Napisano

> nic nie naprawili bo serwis mobilny dostepny za dwa tygodnie a hak zaczyna wariowac bo przestal

> trzaskac ale niema sily na wysypanie kontenera... cos sie dzieje z zaworami.....

> wiec pytam poleccie jakis serwis do hydrauliki z okolic slaska zeby podjechac i dac to komus

> sprawdzic

nie wiem czy przypadkiem u nas w Będzinie w Siltrucku nie robią też hydrauliki bo już kilka krotnie widziałem że grzebali coś w wywrotkach i bramowcach np z Alby

Napisano

w Gliwicach na terenie bumaru jest dobra firma, która też zabudowuje auta (tyle, że sprzętem z gryupy Epsilon-ale to raczej nie musi miec znaczenia). Jak chcesz to podam Ci nr do gościa.

Napisano

> wiec pytam poleccie jakis serwis do hydrauliki z okolic slaska zeby podjechac i dac to komus

> sprawdzic

Proszę z Gliwic. Korzystałem wielokrotnie, mistrzowie świata.

http://impex-tech.pl/p,s,kontakt.html

Napisano
  • Autor

> nie wiem czy przypadkiem u nas w Będzinie w Siltrucku nie robią też hydrauliki bo już kilka krotnie

> widziałem że grzebali coś w wywrotkach i bramowcach np z Alby

jak grzebali przy albowskich to szkoda slow... tam kazdy leje olejem gdzie popadnie:D

po wymianie filtrow sie narazie uspokoilo ale czasem sobie lubi przewodami poklepac... a jakis pozal sie bozer serwis byl z gliwic albo zabrza???? ale firmy nie pamietam ale nie mieli ze soba nawet kluczy tylko gosc wisial na telefonie z doradeca z meillera...

Napisano

> jak grzebali przy albowskich to szkoda slow... tam kazdy leje olejem gdzie popadnie:D

nie ma się co dziwić przecież w Albie to co drugie auto nadaje się już tylko do wymiany

• 4 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> nie ma się co dziwić przecież w Albie to co drugie auto nadaje się już tylko do wymiany

no kilka jest nowych i nawet niezle utrzymanych:D

Napisano

> jak w temacie szukam jakiegos sklepu badz serwisu meillera...

> google pokazuje tylko bialystok i warszawe... mam problem z hakowcem i potrzebuje porady...

Jeżeli pokazało Białystok to OK. Jest tam firma hydroparts, znają się na meillerze i mają serwisy w całej polsce. widzę, że teraz nawet stronę mają ciekawie zrobioną

http://hydroparts.pl/

• 4 miesiące później...
Napisano

Zapraszamy do autoryzowanego serwisu Meiller-Kipper na Śląsku, Mikołów ul. Kościuszki 61B, serwis gwarancyjny i pogwarancyjny,

sprzedaż części, poza tym serwis samochodów ciężarowych, przyczep, naczep, kontenerów, cystern, powypadkowe naprawy bezgotówkowe. Lakierujemy ciężarówki, cysterny, naczepy także w cyklu produkcyjnym. Holujemy samochody ciężarowe. Posiadamy serwis cystern kriogenicznych. Wszystko na 6000 m2 powierzchni.

Pytania pod nr tel. 600244221 Rafał.

post-157370-14352519379685_thumb.jpg

Napisano

Primo: uzupełnij profil

Secundo: macie siedzibę w miejscu byłego liebherra?

Pzdr