Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

AR 156 JTS

Featured Replies

Napisano

Czy jest tu ktos kto jezdzi lub jezdzil kilka lat JTS'em ? Za informacje zaslyszane/przeczytane na forum dziekuje - znam juz wszystkie zlosnik.gif

Napisano

> Czy jest tu ktos kto jezdzi lub jezdzil kilka lat JTS'em ? Za informacje zaslyszane/przeczytane na

> forum dziekuje - znam juz wszystkie

Ruti z centomani miał jeśli dobrze pamiętam odezwij się do niego na priv

Napisano

> Czy jest tu ktos kto jezdzi lub jezdzil kilka lat JTS'em ? Za informacje zaslyszane/przeczytane na

> forum dziekuje - znam juz wszystkie

jeździłem 4 lata - słucham pytań.

Napisano
  • Autor

> Ruti z centomani miał jeśli dobrze pamiętam odezwij się do niego na priv

Ruti mial TS, ale sobie pogawedzilismy.

Napisano
  • Autor

> jeździłem 4 lata - słucham pytań.

Glownie chodzi mi o kwestie nagaru w dolocie - czy jest to faktycznie problem, ile kosztuje czyszczenie i na jak dlugo pomaaga. Ewentualnie jakies inne, typowe dla JTS problemy, ktore napotkales.

Napisano

> Glownie chodzi mi o kwestie nagaru w dolocie - czy jest to faktycznie problem, ile kosztuje

> czyszczenie i na jak dlugo pomaaga. Ewentualnie jakies inne, typowe dla JTS problemy, ktore

> napotkales.

U mnie ten problem nie występował sprzedałem alfę przy przebiegu ok 110kkm. Bolączek nie miała, trzeba było poprawić kostki od sond z przodu bo cię zapalał check, oleum brał ok 1l na 10kkm i nic po za tym z silnikiem się nie działo.

Napisano
  • Autor

> U mnie ten problem nie występował sprzedałem alfę przy przebiegu ok 110kkm. Bolączek nie miała,

> trzeba było poprawić kostki od sond z przodu bo cię zapalał check, oleum brał ok 1l na 10kkm i

> nic po za tym z silnikiem się nie działo.

Mozesz dopisac, ktory rocznik JTS'a miales ? Ponoc od polowy 2003 wchodzily poprawione silniki, ktore problemu nie mialy, a ja akurat znalazlem sobie jedna 2002, a druga poczatek 2003 (chyba marzec). Jezdziles moze po miescie ? Ile spalala w takim 100% miejskim ruchu ?

Napisano

> Mozesz dopisac, ktory rocznik JTS'a miales ? Ponoc od polowy 2003 wchodzily poprawione silniki,

> ktore problemu nie mialy, a ja akurat znalazlem sobie jedna 2002, a druga poczatek 2003 (chyba

> marzec). Jezdziles moze po miescie ? Ile spalala w takim 100% miejskim ruchu ?

końcówka grudnia 2002 r. 10 w mieście potrafiła wziąć bez szaleństwa grinser006.gif

Silniki nie były poprawione tylko sterowanie komp miał inny program - tak słyszałem. ja ogólnie bardzo dobrze wspominam to auto.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.