Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

cc 1.1 nie gaśnie

Featured Replies

Napisano

Koledzy mam taki problem, cc 1.1 nie gaśnie po przekreceniu kluczyka, odpala normalnie ale jak chce go wylączyc to nie gaśnie, co może byc przyczyna?

Napisano

Jak nie gaśnie użyj gaśnicy grinser006.gif

Może stacyjka coś nie styka vel nie odcina prądu.

Napisano
  • Autor

> Jak nie gaśnie użyj gaśnicy

> Może stacyjka coś nie styka vel nie odcina prądu.

Ale jak odłącze kable ze stacyjki to dalej chodzi i stacyjke tez zmienialem na druga, przekaznik podwójny tez wymienilem

Napisano

To dla mnie dziwna sprawa niewiem.gif Coś nie odcina prądu skoro zapłon i paliwo dochodzi. Tak jakby komp olewał stacyjkę. To nie dizel by tak sobie chodził

Napisano
  • Autor

> To dla mnie dziwna sprawa Coś nie odcina prądu skoro zapłon i paliwo dochodzi. Tak jakby komp

> olewał stacyjkę. To nie dizel by tak sobie chodził

Wszystko bylo przekladane z innego cc i tam chodzilo normalnie

Napisano

przy strojeniu mojego uniaka z Huba mielismy taki problem...Huba pokazal ze przy zegarach( pokazal zegary z cc/sc , w moich wlasnie uniakowych tego nie bylo ) jest jakis taki maly kondensator czy cos takiego i jak jest walniety to nie gasnie auto...Najlepiej do niego sie odezwij chyba ze sie tutaj udzieli zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> przy strojeniu mojego uniaka z Huba mielismy taki problem...Huba pokazal ze przy zegarach( pokazal

> zegary z cc/sc , w moich wlasnie uniakowych tego nie bylo ) jest jakis taki maly kondensator

> czy cos takiego i jak jest walniety to nie gasnie auto...Najlepiej do niego sie odezwij chyba

> ze sie tutaj udzieli

Czyli sprobowac zmienic zegary?Przez licznik takie cos by moglo byc?

Napisano

A może odepnij zegary i sprawdź , przeca silnika da się odpalić poza autem nawet więc nie wiem jaki to ma wpływ 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> A może odepnij zegary i sprawdź , przeca silnika da się odpalić poza autem nawet więc nie wiem jaki

> to ma wpływ

jak odepne to tez nie gasnie

Napisano

A jak podepniesz komputer z innego cieniasa ? Może masz uwalony

Napisano
  • Autor

> A jak podepniesz komputer z innego cieniasa ? Może masz uwalony

Ale w starej budzie wszystko chodzilo normalnie. Mam jeszcze innego kompa ale z immo jest

Napisano

> jak odepne to tez nie gasnie

no bo jak odepniesz to jest tak samo jak by bylo to cos przy zegarach uszkodzone czyli nic sie nie zmienia....podmien zegary jak masz drugie auto

Napisano

> no bo jak odepniesz to jest tak samo jak by bylo to cos przy zegarach uszkodzone czyli nic sie nie

> zmienia....podmien zegary jak masz drugie auto

nie sądzę że to jest kwestia zegarów, kilka razy zdarzyło mi się odpalić CCS bez zamontowanych zegarów i odpalał oraz gasł normalnie ok.gif

Napisano
  • Autor

> no bo jak odepniesz to jest tak samo jak by bylo to cos przy zegarach uszkodzone czyli nic sie nie

> zmienia....podmien zegary jak masz drugie auto

Pomoglo, wymienilem zegary i gasnie normalnie. Tylko jeszcze jeden problem nie dzialaja awaryjne kierunki na blotnikach, klakson tez nie dziala, a reszta normalnie chodzi. I dzisiaj na dodatek padl mi ten bezpiecznik przy kablu plusowym z aku. Bezpiecznikiem tego nie mozna nazwac bo ktos zamiast tej blaszki wsadzil drucik :/ wymienilem na blaszke i chodzi ale awaryjnych nie ma dalej.

Napisano

> Pomoglo, wymienilem zegary i gasnie normalnie. Tylko jeszcze jeden problem nie dzialaja awaryjne

> kierunki na blotnikach, klakson tez nie dziala, a reszta normalnie chodzi. I dzisiaj na

> dodatek padl mi ten bezpiecznik przy kablu plusowym z aku. Bezpiecznikiem tego nie mozna

> nazwac bo ktos zamiast tej blaszki wsadzil drucik :/ wymienilem na blaszke i chodzi ale

> awaryjnych nie ma dalej.

a no widzisz smile.gif Ja tam elektryk nie jestem , ta sztuczke huba301 mi pokazal i piwo za to dla Niego 20.GIF20.GIF

Napisano
  • Autor

> a no widzisz Ja tam elektryk nie jestem , ta sztuczke huba301 mi pokazal i piwo za to dla Niego

Zmienilem oprawki zkierunkow i dzialaja, ale awarjki dalej nie chodza

Napisano

Jeźuś Maria Gruby Ty żyjesz :D hmmm dziwna sprawa z tym licznikiem... ja swoim na wypiętym jeździłem, gasiłem, i odpalałem normalnie...

Napisano
  • Autor

> Jeźuś Maria Gruby Ty żyjesz :D hmmm dziwna sprawa z tym licznikiem... ja swoim na wypiętym

> jeździłem, gasiłem, i odpalałem normalnie...

Zyje zyje tongue.gif auto tez zyje ale awaryjki nie zyja

Napisano

Pewnie obrotek idzie z cewki i tam jakiś problem ,chociaż nie spotkałem się z czymś takim nigdy. Jakiś specjal patent pod cc 1.1 wpysk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.