Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

woda w bagażniku stilo 3D

Featured Replies

Napisano

Witam

jak usunąć pojawiającą się wodę w komorze koła zapasowego fiat stilo 3D 2003r.

proszę o poradę

Napisano

> Witam

> jak usunąć pojawiającą się wodę w komorze koła zapasowego fiat stilo 3D 2003r.

> proszę o poradę

hahaha.gifhahaha.gifhahaha.gifhahaha.gifhahaha.gif tego jeszcze nie słyszałem 270635636-JUMP2.gif

sorry, musiałem odreagować 033102bebe_1_prv.gif ja ostatnio mam mokro w każdy deszcz, za sprawą katapulty i tu się pojawia pierwsze i zasadnicze pytanie, masz skywindows'a ?

Pozdrawiam

//edyta, dobra doczytałem.... dach jest to i woda musi być. Sciągaj podsufitkę i odpychaj odpływy (są 4 po jednym na każdym rogu), i sprawdz pod nogami pasażera w otworze dla numeru VIN czy nie masz mokro.... bo prawie na pewno masz, a jeszcze nie ma zimy więc da radę wysuszyć, bo do wiosny to się ruda pojawi passed_out.gif

Napisano

> Witam

> jak usunąć pojawiającą się wodę w komorze koła zapasowego fiat stilo 3D 2003r.

> proszę o poradę

Sprawdź czy masz gumową zaślepkę na tylnym pasie od środka. Jeżeli nie to masz winowajce.

Napisano
  • Autor

> Sprawdź czy masz gumową zaślepkę na tylnym pasie od środka. Jeżeli nie to masz winowajce.

TZN. na pasie w bagażniku?

tym, który po podniesieniu tylnej klapy pozostaje na dole?

wyciągnąć koło zapasowe trzeba?

czy miejsce tej zaślepki jest w obszarze ładunkowym bagażnika?

mam sky window

(najpierw chciałbym poszperać przy bagażniku, bo nie ukrywam zdjęcie tapicerki dachu nie napawa mnie optymizmem

Napisano

Wyjmij koło i pod plastikowym progiem załadunkowym powinna być zaślepka. Jeżeli jest to szukaj winny w odpływach z panoramy.

Napisano
  • Autor

> Wyjmij koło i pod plastikowym progiem załadunkowym powinna być zaślepka. Jeżeli jest to szukaj

> winny w odpływach z panoramy.

Ok

ale żeby dostać się do zaślepki to mam wcześniej zemontować ten plastik pod progiem załadunkowym?

Napisano

> Ok

> ale żeby dostać się do zaślepki to mam wcześniej zemontować ten plastik pod progiem załadunkowym?

Więc odpowiedź na priv=wiadomość z postu.

Odpływ z wnęki znajdziesz w samej wnęce pod kołem - znajdziesz bez problemu.

Woda może pojawić się z odpływów skywindowsa, z zaślepek w podłodze bagażnika. zaślepki znajdziesz odginając krawędzie bocznych tapicerek.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.