Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chevrolet - jaki rabat na pracownika?

Featured Replies

Napisano

Orientuje sie ktoś ile może dostać pracownik? Chodzi o Cruze. Mam kogoś z rodziny kto pracuje w Chevrolecie wiec jakby co to mógłbym przytulić taki rabat.

Niestety nie wiem na ile moge liczyć choć sądząc po tym co daja w salonach to nie będzie kokosów biglaugh.gif

Napisano

> Orientuje sie ktoś ile może dostać pracownik? Chodzi o Cruze. Mam kogoś z rodziny kto pracuje w Chevrolecie

To go zapytaj... 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Orientuje sie ktoś ile może dostać pracownik? Chodzi o Cruze. Mam kogoś z rodziny kto pracuje w

> Chevrolecie wiec jakby co to mógłbym przytulić taki rabat.

> Niestety nie wiem na ile moge liczyć choć sądząc po tym co daja w salonach to nie będzie kokosów

Jak dobry pracownik, to firmy robia tak

cena - marża (7-9%) + 500 PLN

Ja tak kupowałem swoja corse, pare dobrych late temu

Napisano
  • Autor

> To go zapytaj...

Pytalem. Teraz pytam tu. Masz jeszcze coś ciekawszego do powiedzenia?

Napisano

> Pytalem. Teraz pytam tu. Masz jeszcze coś ciekawszego do powiedzenia?

Skoro znasz odpowiedz to czego oczekujesz?

Jak Ci ktos napisze 20% to tyle dostaniesz?

Napisano

> Jak dobry pracownik, to firmy robia tak

> cena - marża (7-9%) + 500 PLN

> Ja tak kupowałem swoja corse, pare dobrych late temu

To strasznie słabo jak za Opla.

Napisano

> Skoro znasz odpowiedz to czego oczekujesz?

pochwalic sie chce ile przytnie zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Skoro znasz odpowiedz to czego oczekujesz?

> Jak Ci ktos napisze 20% to tyle dostaniesz?

Wiem że mogę kupić na niego za +1000 od ceny zakupu dealera. Do tego dochodzi to co można dostać od centrali "na pracownika" ale tu już jest różnie i trzeba pisać jakieś pisma wiec oczekuję że ktoś kto ma o tym jakąś wiedze moze się nią podzieli. Nie chce robić popeliny i człowieka cisnąć o wiecej info skoro jeszcze nie wiem czy chcę Chevroleta.

Napisano

> Wiem że mogę kupić na niego za +1000 od ceny zakupu dealera. Do tego dochodzi to co można dostać od

> centrali "na pracownika" ale tu już jest różnie i trzeba pisać jakieś pisma wiec oczekuję że

> ktoś kto ma o tym jakąś wiedze moze się nią podzieli. Nie chce robić popeliny i człowieka

> cisnąć o wiecej info skoro jeszcze nie wiem czy chcę Chevroleta.

Zasadniczo takie rabaty sa spojne w obrebie firmy i najczesciej gdzies zapisane w polityce wynagrodzen.

Watpie zeby bawili sie w konkretne przypadki...

Napisano
  • Autor

Moze nie jasno napisałem. Pracownik nie pracuje w centrali tylko u dealera Opla/Chevroleta. Wiem że może dla mnie wziąć w każdej chwili auto na warunkach jw. Nawet nie musi być współwłaścicielem. O coś wiecej musi pisać do centrali Chevy. Nie jest sprzedawcą i nie interesował sie tematemn a ja go nie chce na razie cisnąć bo rozważam różne opcje. Jeśli było by to z 5-10% to jest to już warte zachodu. Za 500 -1000 zł już nie bardzo.

Napisano

> Moze nie jasno napisałem. Pracownik nie pracuje w centrali tylko u dealera Opla/Chevroleta. Wiem

> że może dla mnie wziąć w każdej chwili auto na warunkach jw. Nawet nie musi być

> współwłaścicielem. O coś wiecej musi pisać do centrali Chevy. Nie jest sprzedawcą i nie

> interesował sie tematemn a ja go nie chce na razie cisnąć bo rozważam różne opcje. Jeśli było

> by to z 5-10% to jest to już warte zachodu. Za 500 -1000 zł już nie bardzo.

Te 5-10% to standardowa marżą, na samochód. Czasem na niektóre modele jest nawet do 15%, ale to na te najdroższe modele.

Do tej ceny nie dolicza się upustu promocyjnego, wiec może sie okazać ze promocja na model i dobre gadanie i masz podobna cenę bez specjalnych układów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.