Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przy jeździe na Lpg znika Pb tylko na liczniku :(

Featured Replies

Napisano

mam małe pytanko założyłem do mojego clio grandtour z 2008r lpg i zauważyłem podczas jazdy na gazie że mi ubyło paliwa w baku panic.gif, dowiedziałem sie ze te ubywanie to jest tylko wirtualnie na zasadzie obliczania przebiegu,spalania ale denerwuje mnie to że mam w baku paliwo a w rzeczywistości nie wiem ile go tam jest:( co zrobić aby na kompie był rzeczywisty stan paliwa??? Doradzi ktoś coś ???

Napisano

Albo się przezwyczaić albo zainstalować tank fooper. Ja mam Xsare Picasso 2002 1.6 i też znika benzyna przy jeździe na gazie. Jak zejdzie na zero i jest więcej niż 1/4 baku to z powrotem wraca na właściwe wskazanie. Tank fooper to ca 150 zeta + montaż. Gazownika na drzewo, że nie poinformował o wskaźniku paliwa ...

Napisano

> Albo się przezwyczaić albo zainstalować tank fooper. Ja mam Xsare Picasso 2002 1.6 i też znika

> benzyna przy jeździe na gazie. Jak zejdzie na zero i jest więcej niż 1/4 baku to z powrotem

> wraca na właściwe wskazanie. Tank fooper to ca 150 zeta + montaż. Gazownika na drzewo, że nie

> poinformował o wskaźniku paliwa ...

I pamiętać że reset poziomu beny nie jest na żywo a przy kolejnym odpaleniu. A w przypadku niektórych egz. renault możliwe że nie wystarczy zgasić i od razu odpalić smile.gif tylko odczekać jak ma to miejsce w naszym clio