Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

POMOCY BIG PROBLEM

Featured Replies

Napisano

Witam drogich forumowiczow......

Moj problem jest nastepujacy.... od paru tygodni moj fiacik gdy tylko chce mocniej na dwojce przycisnac to dostaje zadyszki .... Dodam odrazu ze chodzi mi o benzynke.... na gazie jest w miare spoko... ale na benzynie tragedia....gdy pedal gazu naciskam z wyczuciem to jest normalnie i sie nie przydlusza.... co to moze byc?? jakie moga byc tego przyczyny.... dodam jeszcze ze jak jade na drugim biedu na niskich obrotach to strasznie telepie samochodem i wydaje dziwny dzwiek.... za komentarze w tej sprawie z gory dzieki...

Napisano

układ paliwowy, wtryskiwacze, świece, autoadaptacja...

Napisano

> układ paliwowy, wtryskiwacze, świece, autoadaptacja...

dla mnie wtryski, filtr paliwowa zacznij od tego zlosnik.gif

swiece raczej ok zlosnik.gif

Napisano

> dla mnie wtryski, filtr paliwowa zacznij od tego

> swiece raczej ok

Prawdopodobnie autoadaptacja,mój "fiacik"też zachorował na taką przypadłość i teraz czekam na diagnozę u gazownika,poczytaj sobie mój temat 1.8 GT LPG sekwencja czy "zwykły",może to ci trochę naświetli sprawę.pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

> Prawdopodobnie autoadaptacja,mój "fiacik"też zachorował na taką

> przypadłość i teraz czekam na diagnozę u gazownika,poczytaj

> sobie mój temat 1.8 GT LPG sekwencja czy "zwykły",może to ci

> trochę naświetli sprawę.pozdrawiam.

jezeli chodzi o autoadaptacje to mnie sie wydaje ze to chyba nie to poniewaz autko mialo czas sie przyzwyczaic do jazdy na innym paliwie niz benzynka z tego zwzgledu ze gaz mam juz od 4 lat chyba jezeli dobrze pamietam... ktos mi kiedys doradzil zebym kupil jeden z tych magicznych plynow ktory sie dolewa do banzyny i przy jezdzie troszke dynamiczniejszej plyn czysci zawory i wtryski ... awiec go kupilem ale jeszcze nie uzylem poniewaz czekam na lepsza pogode.......

a jezeli chodzi o filtr paliwa to jakis czas temu byl wymieniany ... kable WN tez...

Napisano

zacznij od filtrow - mnie w kiedys pomoglo w fordzie jak to nie pomoze to pewnie wtryski no.gif

Napisano

> Miałem podobne obiawy jak były mrozy ,dolałem uszlachetniacza do benzynki i samochód zaczął jeździc. Pewnie jakaś woda w baku?Coś przymarzło.

Napisano

> układ paliwowy, wtryskiwacze, świece, autoadaptacja...

Stawiam na wtryskiwacz 1ego cylindra.Patre, już 2a razy to robiłem.Objawy :gwałtowny spadek mocy ,auto utrzymuje prędkość ,ale za cholerę nie chce przyspieszać sciana.gifi chodzi na 3ech lub czasem nawet 2óch cylindrach.Komp łapie tyle błędów że głupieje cały układ i trzeba mu wszystko jeszcze raz we łbie poukładać rotfl.gif

Napisano
  • Autor

> Stawiam na wtryskiwacz 1ego cylindra.Patre, już 2a razy to

> robiłem.Objawy :gwałtowny spadek mocy ,auto utrzymuje prędkość

> ,ale za cholerę nie chce przyspieszać i chodzi na 3ech lub

> czasem nawet 2óch cylindrach.Komp łapie tyle błędów że głupieje

> cały układ i trzeba mu wszystko jeszcze raz we łbie poukładać

teraz jak o tym tak pomysle to moze macie racje z tymi wtryskiwaczami poniewaz od parunastu miesciecy mi sie swieci kontrolka wtrysku mad.gif......ale jak bylem w ASO i podlaczyli pod kompa to wykryl tylko jakis blad CZUJNIKA FAZY

moze oni tez zabardzo nie wiedzieli o co chodzi ... a slyszalem ze najlepsi fachowcy dawno odeszli z fiata i zalozyli wlasna dzialalnosc smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.